В ніч на 12 вересня неподалік столиці п'яний водій Mitsubishi влаштував моторошну ДТП. На шаленій швидкості влетів у автівку, а потім зніс паркан.

Про це інформує dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook.

ДТП

"Алкаші атакують: п'яний водій Mitsubishi в Горенці під Києвом протаранив авто і ховаючись з місця, зніс паркан. Огорожа виявилося добротним, далі позашляховик вже не поїхав. Непристебнутий винуватець розбив голову і був дуже нетверезий", - йдеться в повідомленні.

ДТП

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Згідно з інформацією, на місці працювали поліція і швидка.

ДТП

Додамо, що у Києві, в районі Куренівки сталась серйозна аварія неподалік від стадіону "Спартак". За попередніми даними постраждалих в ДТП немає. Однак, за словами очевидців, Ні легкові автівки, ні десятки тролейбусів, ні інші транспортні засоби не можуть об'їхати місце аварії. На місця наразі спостерігається затор довжиною у кілька кілометрів.

Нагадаємо, на під'їзді до міста Томашув-Любельський (Польща) зіштовхнулися дві машини, у салоні обох знаходилися українці. В результаті сильно травмувалась молода жінка, її терміново госпіталізували.

Як повідомляв Знай.ua, правоохоронці завершили розслідування резонансної ДТП на бульварі Лесі Українки в Києві, внаслідок якої загинула 10-річна дівчинка. Підозрюваному та його захисникам повідомлено про завершення досудового розслідування.
Речниця прокуратури Києва Надія Максимець уточнила, підозрюваний ознайомився з матеріалами справи та чекає на рішення суду.

Також Знай.ua писав, що у Київському районному суді Харкова сьогодні продовжили розглядати справу про ДТП на вулиці Сумській в жовтні 2017 року, в результаті якого загинули шість чоловік. Так, наразі вже відомо, що спочатку на засіданні обговорили підсумки розшуку лікаря-нарколога, яку шукали працівники поліції за дорученням суду.