Правоохоронці завершили розслідування резонансної ДТП на бульварі Лесі Українки в Києві, внаслідок якої загинула 10-річна дівчинка.

ДТП


Про це стало відомо у вівторок, 11 вересня, за повідомленням прес-служби столичної прокуратури.

"За процесуального керівництва прокуратури міста Києва завершено досудове розслідування стосовно водія автомобіля "Hummer H2", який підозрюється у вчиненні ДТП на бульварі Лесі Українки зі смертельними наслідками", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще


Підозрюваному та його захисникам повідомлено про завершення досудового розслідування.
Речниця прокуратури Києва Надія Максимець уточнила, що станом на сьогодні підозрюваний ознайомився з матеріалами справи.

суд


"Обвинувальний акт готуємо для направлення до суду", – зазначила вона.
Зазначається, що за клопотанням прокуратури підозрюваний перебуває під вартою.

Нагадаємо, увечері 24 липня на бульварі Лесі Українки у Києві водій Hummer екс-боксер Кирило Островський на пішохідному переході збив насмерть 10-річну дитину і намагався втекти.


Йому повідомили про підозру у ч. 2 ст. 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") КК України, а також про підозру за ч. 1 ст. 135 (завідоме залишення без допомоги особи) КК України.
26 липня водія арештували на 2 місяці.
Експертиза встановила, що Островський не перебував у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.


Як повідомляв раніше Знай.ua, апеляційний суд міста Києва прийняв рішення про відвід одного із суддів у справі Кирила Островського, який на автомобілі Hummer збив 10-річну дівчинку.
Про це повідомляють ЗМІ.

Причиною відведення нібито стали родинні зв'язки судді з одним із членів слідчої групи. Крім того сьогоднішнє засідання суду відбулося без присутності прокурорів.

"Суд постановив задовольнити заяву про відвід судді та апеляційне провадження направити на визначення іншої колегії суддів", - заявив суддя.


Також Знай.ua писав про те, що в аварії, яка сталася в суботу, 8 вересня, під Коломиєю в Івано-Франківській області, загинуло двоє дітей і одна жінка, 8 постраждалих госпіталізовано.