Стало відомо, що в аварії, яка сталася в суботу, 8 вересня, під Коломиєю в Івано-Франківській області, загинуло двоє дітей і одна жінка, 8 постраждалих госпіталізовано.

Про це повідомив з посиланням на поліцію "НТК.tv".

ДТП

У джерелі також додали, що легковий автомобіль Renault виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes.

В автомобілі їхала сім'я із двох дорослих, чоловіки і жінки, а також двох дітей, дівчаток віком приблизно 1 року і хлопчика 3-4 років.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ДТП

ДТП

ДТП

Обидві дитини загинули на місці події. Жінка померла по дорозі в лікарню. Чоловік знаходиться в реанімації.

Крім того, в мікроавтобусі перебував водій і 6 пасажирів. Всі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані.
Варто також згадати про сам інцидент.

ДТП

ДТП

7 вересня вранці біля села Глибоке Закарпатській області на трасі Київ-Чоп сталася ДТП за участю вантажівки, мікроавтобуса і легкового автомобіля.

В результаті надзвичайної події загинули дві людини.

До слова, російська актриса театру і кіно Дарья Мельникова, яка прославилася завдяки ролі Жені Васнецової у серіалі "Татусеві дочки", потрапила в аварію.

Про це актриса розповіла в своєму профілі в Instagram.

Дарья Мельникова

"Бувають такі дні, коли ти з самого ранку зрозумів, що сьогодні краще не виходити з дому #невыходиизкомнаты #несовершайошибку
але все ж щось покликало тебе і ти пішов. І протягом дня що ні справа, то провал. І всюди знаки) Повернися додому і відпочинь!! Повернися! Сьогодні можна і потрібно! Але ні, ти стійкий олов'яний солдатик, ти не звертаєш уваги і п'єш шосту каву.
Сьогодні , @antonofka я точно повинна була сидіти вдома і дивитися #домашнийарест
Треба слухати себе. Вірити собі. Бути з собою в злагоді. Поважати свій внутрішній голос! Що робити, якщо така ситуація кожен день? Відпустку! Що робити, якщо така ситуація кожен день після відпустки? Декрет!", - пише вона у своєму пості.

У коментарі актриса повідомила, що потрапила у ДТП. На щастя, Мельникова не постраждала.

Нагадаємо, в Запоріжжі, на Набережній магістралі недалеко від Ашану сталася страшна аварія за участю пасажирської маршрутки та іномарки.

Як повідомляв Znaj.ua, у четвер, 6 вересня на Київщині стався кричущий випадок. Водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді жінці, у якої в боях на Донбасі загинув син.

Також Znaj.ua писав про те, що в Одесі побили журналістку металевою трубою під час зйомки незаконної забудови. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко.