У Харкові помітили ВАЗ 2101 "закомуфлированый" під міліцейський автомобіль. У соціальних мережах фото зроблене в одному з житлових масивів Харкова іронічно підписали: "Реформа пилиции по-салтовски".
Користувачі Facebook зраділи автотюнінгу умільців з гаражів, які змогли відновити раритет совкового автопрому і влили "життя" відру на калесах.

Чудово патріотичні кольори. 🇺🇦 А герлянда яка заї@атильська..... 😉👮

Posted by Юлия Буцкая Лисичка on Tuesday, 11 September 2018

Невідомо, як в поліції сприймуть поява раритету на дорогах Харкова, але можна стверджувати точно перехожі з посмішкою зустрінуть таке диво на міських вулицях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що десятки поліцейських службових машин, розбитих з вини патрульних, не раз ставали об'єктом насмішок і жартівливого сарказму в соцмережах. Але сміх - сміхом, а компенсувати кожен з розбитих автомобілів потрібно. Скільки машин було пошкоджено в ДТП через неуважності копів, і на чиї плечі, а точніше гаманець, лягає відшкодування завданих транспорту збитків.
Департамент патрульної поліції Нацполиции України веде "прицільну" боротьбу за стягнення грошової компенсації з винуватців ДТП. За 2,5 роки кількість позовів по імені патрульних, причетних до аварії, зросла до позначки в майже 70 судових заяв.
"Перший позов на патрульних подано 14 лютого 2016 управлінням патрульної поліції р. в Києві ДПП. Станом на 8 серпня 2018 подано 67 позовних заяв до осіб, які на день заподіяння шкоди були працівниками Департаменту патрульної поліції", - повідомляє начальник Департаменту патрульної поліції національної поліції України Євген Жуков.
Найбільша кількість у розмірі 12 позовів було подано Управлінням патрульної поліції р. Києва, за 10 - подали Управління Дніпропетровської та Одеської областей.
На другому місці за кількістю оформлених позовів знаходиться місто Кривий Ріг з позначкою в 6 заяв, Житомирська області - з показником в 5 позовів, і по 4 нараховується в Запорізькій та Харківській областях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв раніше "Знай.uа", що у Києві "евробляха" на шаленій швидкості влетіла в копів.


Також "Знай.uа" писав, що неадекват влаштував дикий "марафон" у центрі Києва.