Поблизу села Степове Харківської області товарні вагони зіткнулися із приміським потягом.


Аварія на залізниці

Аварія на залізниці
Аварія на залізниці


За даними відділу комунікації поліції області, в результаті аварії 64-річних та один 68-річний пасажири приміського потягу отримали забої тулуба і садна, а 42-річний працівник залізниці - перелом кінцівки. Постраждалим надали медичну допомогу у місцевій лікарні, їхній стан здоров’я задовільний, людей вже відпустили додому.

"12 вересня близько 01-00 на залізничному перегоні "Зачепилівка-Красноград" біля села Степове сталося зіткнення пасажирського потягу сполученням "Дніпро-Красноград" із вантажними вагонами. Внаслідок події чотири вагони з дев’яти зійшли з колії та перекинулися", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Аварія на залізниці
Аварія на залізниці


Як відомо, на момент зіткнення у потягу "Дніпро-Красноград" перебували 19 осіб, з них 14 пасажирів та 5 членів поїзної бригади. Пізніше у Харківській ОДА прокоментували, що нібито ДТП сталася "через самовільний рух порожніх вантажних вагонів".

Аварія на залізниці
Аварія на залізниці


Наразі рух транспорту на цій ділянці залізничного перегону перекритий, тривають роботи з ліквідації наслідків аварії. Також на місці працюють співробітники Красноградського відділу поліції.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального Кодексу України. Слідчі дії тривають.


Дивіться: На Одещині зійшов з рейок вантажний потяг


Нагадаємо, у Запоріжжі автобус футбольної збірної потрапив у ДТП.
Як повідомляв Знай.ua, у Києві дівчину розстріляли просто посеред вулиці.
Також Знай.ua писав, у Польщі дві машини з українцями потрапили в аварію.