У вівторок, 11 вересня, в Києві на вулиці Васильківській невідомий вистрілив у дівчину, яка мирно сиділа на лавці зі своїм молодим чоловіком.

Як повідомляє портал Рoliteka, інцидент стався приблизно о 13:00 на Великій Васильківській, 52. За попередньою інформацією, молода пара сиділа у дворі будинку, як раптом почула різкий хлопок. За секунду - у дівчини з правої руки почала сочитися кров.

фото з місця події

На місце події одразу ж виїхали поліцейські та медики швидкої допомоги. Хлопець постраждалої припустив, що могли стріляти з балкону або вікна будинку, що поруч стоїть. Попередньо з'ясували, що зброя була травматичною. Зараз правоохоронці опитують свідків і розшукують стрілка.

фото з місця події

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Криваве вбивство шокувало столицю

Страшний злочин, який стався у Дніпровському районі, поставив на вуха весь Київ: молодий хлопець, житель Вишневого, вбив чоловіка і ховався в його квартирі під диваном.

Нагадаємо, раніше підозрювана у справі смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева, яка зараз перебуває під слідством, фізично не могла відвідувати весь курс водіння в автошколі "Транстури", випускницею якої вона є. Місцеве видання "Харків Today" у свою чергу повідомляє, що наприкінці серпня правоохоронці провели обшуки в приміщенні автошколи і вилучили документи з жовтня по листопад 2015 року, тобто за весь період навчання підозрюваної.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в штаті Пенсільванія померла переможниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" 1995 року Челсі Сміт. Володарка престижного титулу померла після боротьби з серйозною хворобою.

Також "Знай.uа" писав, що в місті Нова Одеса чоловік поранив трьох дітей з саморобного пристрою для стрільби. Постраждалі доставлені в медичний заклад. Залишки пристрою співробітники правоохоронних органів вилучили, вони направлені на експертне дослідження.