У вівторок, 11 вересня, у мережі з’явилась інформація про криваву перестрілку під Харковом. Натовп невідомих без пояснення причин відкрив вогонь по людях і забарикадувався на території фермерського підприємства.

Відповідні фото опублікував Telegram-канал ХХ.


Невідомі підстрелили поліцейського і ще пару чоловік.
Виявилося, що невідомі захопили фермерське підприємство "Стратег-Агро". Про це повідомив активіст "Нацкорпусу" Кирило Яковлєв.

"Місцеві звернулися до нас з тим, щоб допомогти встановити правоту бо поліція сказала, що у них наказ не лізти. Ми приїхали і перекрили входи і виходи з підприємства. На території закрилися близько 150-ти озброєних людей в бронежилетах, виходи заблокували тракторами", - розповів Яковлєв.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Трохи пізніше туди приїхали ще кілька машин з озброєними людьми, які відразу відкрили вогонь по людям з дробовиків.

За словами активістів, при стрільбі постраждали три людини. Серед них поліцейський і сам Яковлєв.
За його словами, невідомі погрожують почати стрілянину бойовими патронами, якщо їх не випустять.

"Як на мене потрапила картеч в руку, шию і спину. Зараз ми не знаємо що робити і хвилюємося, що вони влаштують стрілянину і потраплять не тільки по нам, скільки по місцевим", - додав активіст.


У поліції заявили, що під час бійки "застосували травматичну зброю і газовий балончик".

"Група невідомих в балаклавах намагалася проникнути на територію місцевого елеватора, де зіткнулася з жителями райцентру". - розповіли в поліції Харківщини.
Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, всі обставини встановлюються. Ситуація залишається напруженою.

Нагадаємо, у місті Нова Одеса (Миколаївська область) чоловік поранив трьох дітей із саморобного пристрою для стрільби.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у самому центрі Києва, на Бессарабській площі невідомі відкрили стрілянину. Як з'ясувалося пізніше, в ніч на 9 вересня, між двома компаніями молодих людей стався конфлікт.


Також Знай.ua писав про те, що внаслідок стрілянини у ресторані "Макдональдс" в США загинула одна людина та ще четверо поранені. Злочинець відкрив вогонь у закладі, що розташований недалеко від Обернського університету в американському штаті Алабама.