Внаслідок стрілянини у ресторані "Макдональдс" в США загинула одна людина та ще четверо поранені. Злочинець відкрив вогонь у закладі, що розташований недалеко від Обернського університету в американському штаті Алабама.

Про це повідомило видання Independent.

Зазначається, що 20-річний чоловік від отриманих вогнепальних поранень помер на місці. Відомо, що серед поранених – студент Обернського університету і 16-річний підліток, якого госпіталізували у важкому стані разом з іншими потерпілими. Також серед поранених 19-річна дівчина та 21-річний чоловік.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Попередньо була отримана інформація про те, що безпосередньо перед перестрілкою відбулася сварка,
– повідомляється в заяві, яка надійшла в поліцію США.

Правоохоронні органи поки не надали ніякої інформації про підозрюваного, який, за повідомленнями університету, все ще перебуває на волі.

Повідомляється, що цього ж дня раніше в США сталася стрілянина в банку, загинули 4 людини. За інформацією правоохоронців, четверо людей, включаючи нападника, загинуло під час стрілянини в центрі міста Цинциннаті в американському штаті Огайо.

В самому центрі Києва, на Бессарабській площі невідомі відкрили стрілянину. Як з'ясувалося пізніше, в ніч на 9 вересня, між двома компаніями молодих людей стався конфлікт.

Інцидент стався близько 04:30. Про це повідомив Інформатор з місця події.

За попередньою інформацією, все почалося біля Arena-City. Молоді люди билися і били пляшки, після чого пролунав хлопок, в одного з учасників конфлікту в руках був пістолет.

Постріл втихомирив хлопців, але ненадовго. Буквально через кілька хвилин, обидві компанії перейшли дорогу до Бессарабського ринку.

Нагадаємо, у середу, 5 вересня, у Києві, на зупинці Караваєві дачі чоловік відкрив стрілянину в тролейбусі під час перевірки документів поліцейські, спробувавши втекти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві знайшли 19-річного засудженого, який у п'ятницю, 7 вересня, втік з Лук'янівського слідчого ізолятора.

Також "Знай.uа" писав, 7 вересня, в Києві сталася пожежа в гуртожитку, розташованому за адресою Волго-Донський пров., 5.