Десятки людей загинули і отримали поранення в результаті подвійного вибуху у столиці Афганістану. На даний момент жодна організація не взяла відповідальності, повідомляє DW.

В результаті подвійного вибуху в столиці Афганістану Кабулі в середу, 5 вересня, загинули щонайменше 20 людей. Ще близько 70 осіб отримали поранення. Кількість жертв уточнюється і може збільшитися.

Вибух стався в спортклубі шиїтського району міста. За словами представника міністерства внутрішніх справ Наджіба Даніш, перший вибух у центрі здійснив терорист-смертник, потім вибухнув автомобіль поруч з центром.

Раніше повідомлялося, що в центрі Харкова стався вибух. У ніч на вівторок, 4 вересня, в Харкові на бульварі Жасмінова підірвали 30-річного чоловіка, в результаті чого він отримав осколкове поранення. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області, публікуючи фото.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"4 вересня близько 1:50 на бульварі Жасмінова біля одного з будинків невідомий кинув вибуховий предмет", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в результаті НП, в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги доставлено 30-річного чоловіка з осколковим пораненням. Лікарі оцінюють його стан здоров'я як задовільний.

На місці події правоохоронці з'ясували, що стався вибух саморобного вибухового пристрою. Незабаром поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у скоєнні вибуху. Ним виявився 33-річний уродженець Луганської області. Очевидці розповіли, що перед пожежею було чути гучний звук, дуже схожий на вибух, після чого у вікнах поруч розташованих будинків повилітали шибки.

Ми також писали, що страшна пожежа охопила історичний центр Києва. У середу, 5 вересня, пожежа сталася на столичному Подолі. На вулиці Набережно-Лугова загорілися складські приміщення суднобудівного заводу. У повідомленні прес-центру Державної служби з надзвичайних ситуацій кажуть, що виклик пожежники отримали в 11:27.

Нагадаємо, що під Києвом розстріляли авто відомого кримінального авторитета.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Колорадо сталася страшна стрілянина на парковці.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Україну сколихнуло страшне вбивство семикласниці.