У вівторок ввечері, 11 вересня, в Запоріжжі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапив автобус із футбольною збірною Андорри: транспортний засіб зіткнувся з легковим автомобілем.

Як повідомляє "Depo.Запоріжжя", команда поверталася після матчу з українською збірною.

ДТП в Запоріжжі

Поки що інформації про кількість постраждалих немає. Правоохоронці пообіцяли оприлюднити дані трохи пізніше.

ДТП в Запоріжжі

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Кияни вимагають закрити аеропорт

Мешканці Києва зажадали від місцевої влади обмежити роботу столичного аеропорту "Жуляни" і заборонити там злети і посадки літаків в нічний час доби.

У ДТП загинув "прем'єр" Абхазії

Стало відомо про те, що "прем'єр-міністр" Абхазії Геннадій Гагулія загинув у ДТП. Водій і охоронці прем'єра не постраждали. Як повідомляється, за словами прес-секретаря, урядовий кортеж їхав з аеропорту Сочі в Абхазію. Гагулія тільки повернувся з Сирії, де був з офіційним візитом.

Варто нагадати, що з'явилася інформація про те, що в Болгарії, недалеко від міста Разград зіткнулися пасажирський мікроавтобус з фурою, в результаті чого 18 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, один з них знаходиться в комі.

Також нагадаємо, що вагітна російська актриса театру і кіно Дарина Мельникова, яка прославилася завдяки ролі Жені Васнєцової в серіалі "Татусеві дочки", потрапила в аварію. Про це акторка розповіла в своєму профілі в Instagram.

Популярний російський актор Сергій Селін, який зіграв культового персонажа Анатолія Дукаліса в серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів", потрапив у страшну ДТП.

Нагадаємо, сім'я українців загинула в страшній катастрофі, кадри не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв Знай.uа, відпочивальники з популярного українського курорту потрапили у моторошну ДТП.

Також Знай.uа писав, що молода зірка Instagram потрапила в жахливу аварію.