Кривий Ріг знову шокувала страшна аварія з пасажирським мікроавтобусом. Так, у Тернівському районі міста в результаті страшної ДТП 8 людей отримали травми.

Про це місцевим журналістам повідомили в прес-службі Криворізького відділу Національної поліції.

"Сьогодні, 25 вересня, приблизно о 9 ранку на вул. Сергія Колачевського неподалік від шахти "Гвардійська" маршрутне таксі №230 влетіло в дерево", - заявили копи.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, так як йому стало зле. В результаті ДТП постраждали 8 людей. Вони отримали різні травми. Їх госпіталізували до 8 міської лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Теодора Драйзера у неділю, 23 вересня, вночі напідпитку жінка-водій Daewoo Lanos влаштувала серйозну аварію і врізалася в будівлю церкви.

Такі дані повідомляє видання Інформатор. Як розповів водій Dacia Logan, він прямував у бік вулиці Оноре де Бальзака, перед ним їхав ВАЗ 2106, який біля перехрестя різко звернув вправо. Тут же в Dacia врізався Lanos лоб в лоб з вимкненими фарами.

Від сильного удару Dacia винесло на протилежну сторону дороги, а Lanos вирушив далі і, проїхавши приблизно 200 метрів, загальмував тільки у будівлі церкви Ісуса Христа.

Варто нагадати, що в понеділок, 24 вересня, стало відомо про жахливу ДТП в окупованому Росією Криму, в результаті якої загинуло п'ять людей, ще одна людина постраждала. Про це повідомляє російське агентство "Інтерфакс" з посиланням на представників регіонального управління МВС.

Повідомляється, що на дорозі сталося зіткнення легкового автомобіля і пасажирського автобуса. Варто уточнити, що аварія сталася в Першотравневому районі півострову. Легковик ВАЗ-2110 виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в автобус марки "Сетра". Також відомо, що на момент смертельної аварії в автобусі перебувало 13 пасажирів.

Нагадаємо, до яблучної аварії під Києвом приєднався молоковоз.

Як повідомляв Знай.uа масштабна ДТП у Києві: шокуючі подробиці про п'яного гонщика на Lanos.

Знай.uа писав, киянин протаранив копів і загорівся.

https://www.youtube.com/watch?v=dRlWwlF9R7U&feature=youtu.be