У мережі показали фото стрілка, який ймовірно лаштував теракт в Керчі. Зроблена на території коледжу перед нападом.
У будівлю політеху він зайшов в одному одязі, там - переодягнувся. Підозрюваний у скоєнні теракту знайдений застреленим на другому поверсі політехнічного коледжу.

Станом на даний час кількість жертв - 13, постраждалих - не менше півсотні, рух на дорогах через появу техніки та військових у Керчі досі ускладнено.

Як відомо, вибух стався на першому поверсі, на другому поверсі була стрілянина. Внаслідок трагедії загинуло більше десяти людей і більше тридцяти постраждали.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


На місці задіяні всі медики, МНС і поліція. Карет "швидкої допомоги" не вистачає - людей вивозять на приватному транспорті. Версія теракту на даний час одна з основних. Медиків та студентів коледжу терміново викликають до лікарень Керчі.

Згодом особистість підозрюваного вдалося встановити. Його звали Владислав, прізвище не уточнюється, але відомо, що хлопець був 2000 року народження.


Дивіться: коледж у Керчі оточили силовики


Нагадаємо, Дмитро Пєсков прокоментував вибухи у Керчі.
Як повідомляв Знай.ua, директор політехнічного коледжу в Керчі, де нещодавно пролунав потужний вибух, Ольга Гребенникова дала офіційний коментар з цього приводу.
Також Знай.ua писав, у політехнічному коледжі Керчі 17 жовтня стався вибух, в результаті якого загинули щонайменше 10 осіб, ще півсотні отримали складні поранення.