Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков зробив офіційний коментар з приводу вибуху у керченському політехнічному коледжі.

Він зазначив, що нібито Володимир Путін особисто доручив "встановити причини та винуватців", залучивши спецслужби. Крім того, слідчий комітет РФ порушив справу за 205 КК РФ - терористичний акт:

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

"Трагічні новини, які надходять з Керчі. Вибух. Президенту доповіли по лінії різних служб. Дані по жертвам і кількості постраждалих уточнюються постійно. Президент глибоко співчуває тим, хто втратив своїх рідних і близьких в результаті цього вибуху. Президент доручив МОЗ, МНС, рятувальним службам вжити термінових заходів для надання допомоги постраждалим. При необхідності, забезпечити транспортування хворих в провідні медичні заклади в Москві та інших містах. Президент доручив ФСБ, іншим вжити термінових заходів", - заявив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Згодом до приміщення коледжу прибули 200 військових, підігнали 10 одиниць техніки (БТР і службові). Вони повинні допомогти розібрати завали.

У "Росгвардії" також відкидають всі інші версії, окрім теракту.

На території анексованого Криму пізніше оголосили триденний траур.


Дивіться: вибух Керчі, військові та техніка біля коледжу


Нагадаємо, у Криму через витік газу стався вибух у коледжі.
Як повідомляв Знай.ua, директор політехнічного коледжу в Керчі, де нещодавно пролунав потужний вибух, Ольга Гребенникова дала офіційний коментар з цього приводу.
Також Знай.ua писав, свідки вибуху у керченському коледжі стверджують, що у приміщенні хтось намагався захопити заручників.