Вбивця Владислав Росляков був зарахований до політехнічного в 2015. 8 вересня Росляков отримав дозвіл на рушницю 12 калібру, а кілька днів тому він придбав до нього 150 патронів.

Число загиблих збільшилася до 18 осіб. Хлопцеві, який влаштував вибух в коледжі, 22 роки. Він був студентом 4 курсу.


Можна впевнено сказати, що це нагадує бійню у школі Колумбайн (англ. Columbine High School massacre) — масове вбивство у середній школі Колумбайн, штат Колорадо, одне з найбільших вбивств у школах США. 20 квітня 1999 року двоє учнів школи Дилан Кліболд та Ерік Гарріс із застосуванням вогнепальної зброї вбили 13 людей та поранили ще 21 інших, після чого вчинили самогубство.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Трагедія у Колумбайні набула широкого резонансу у суспільстві й викликала суперечки про необхідність посилення контролю над вогнепальною зброєю у США. У центрі суспільної уваги опинились також питання шкільних відносин, цькування, молодіжних субкультур тощо.

Ось, до речі, один з останніх записів на стіні сторінки в соцмережах Владислава:

Дивіться: вибух у Керчі


Нагадаємо, Пєсков зробив офіційний коментар з приводу вибуху у керченському політехнічному коледжі. Як повідомляв Знай.ua, директор політехнічного коледжу в Керчі, де нещодавно пролунав потужний вибух, Ольга Гребенникова поділилася подробицями.
Також Знай.ua писав, у політехнічному коледжі Керчі 17 жовтня стався вибух, в результаті якого загинули щонайменше 10 осіб, ще півсотні отримали складні поранення.