Точний вік "керченського стрілка" Владислава Рослякова, котрий ймовірно влаштував теракт у місцевому політехнічному коледжі, невідомий.

Версії різні – від 18 до 20 років.
Саме він нібито навчався тут на четвертому курсі і 17 жовтня відкрив вогонь по студентах і викладачам, а потім влаштував вибух.

На даний момент відомо про 18 загиблих і більше 50 постраждалих. Хлопця, до слова, знайшли мертвим за кілька годин після трагедії.
За даними поліції, він був зарахований до коледжу в 2015-му році.

Місяць тому він отримав дозвіл на рушницю 12-го калібру, а кілька днів тому придбав до нього 150 патронів. Цього тижня Владислав пропустив заняття через хворобу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще


Не так давно у мережу виклали фото загиблого, а також його дівчини. На вигляд вона також підліткового віку, чи навчалися разом та хто вона така, поки що невідомо.

Але судячи з останніх постів, почуття були взаємними і у стосунках все було нормально. Дівчина теоретично могла не знати про наміри покійного, в близькому оточенні поки що відмовчуються.


Дивіться: перші кадри з лікарні у Керчі, куди привезли постраждалих під час вибуху

Спростування! Стало відомо, що друга сторінка насправді не належить нападнику на коледж. Про це повідомила українська журналістка Галина Скляревська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Пізніше сам Володимир Рейх опублікував у Twitter відеоспростування, в якому зазначає, що він не має відношення до злочинів та навіть вчиться в іншому місці.

Нагадаємо, ймовірного винуватця "керченського теракту" знайшли мертвим.
Як повідомляв Знай.ua, директор коледжу у Керчі зробила гучну заяву щодо вибуху.
Також Знай.ua писав, у мережі показали фото "керченського стрілка".