У мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу. На відео зафіксовано, як ймовірний винуватець вибуху Владислав Росляков прямує до приміщення.


Видно, що цей шлях веде до запасного виходу. Потім хлопець теоретично міг піднятися на другий поверх, переодягнутися у вбиральні і здійснити свій задум.

Влад Росляков
Влад Росляков

Останні метри перед бійнею – ніби затишшя перед штормом, у дворі нікого не видно, всі учні – на лекціях.

Влад Росляков
Влад Росляков

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Як відомо, підозрюваний у теракті навчався на 4-му курсі коледжу, йому було 22 роки. Втім, існує інша версія - її подали російські ЗМІ. За їхньою інформацією, керченський стрілок - 17-річний студент-хімік, який був зарахований до коледжу в 2015 році. Його ім'я - Владислав Ігорович Росляков.

Влад Росляков
Влад Росляков


Особливу увагу приділяють зараз сторінкам у соціальних мережах: там покійний публікував доволі суперечливі пости, дещо анархістської тематики, більш того – нібито підтримував так звану "Новоросію".

Влад Росляков
Влад Росляков

"Влад Росляков був дуже замкнутим, майже ні з ким не спілкувався і давно пішов з соцмереж. Цікавився маніяками. Так говорять його одногрупники. Минулого тижня він купив зброю і 150 патронів", - йдеться в коментарі до ролику.

Влад Росляков
Влад Росляков

Влад Росляков
Влад Росляков


Пізніше тіло підлітка, який імовірно, здійснив теракт в Керчі, знайшли в будівлі коледжу - в бібліотеці. Попередньо відомо, що він застрелився зі зброї, якою і вбивав людей, в підборіддя.


Дивіться: Владислав Росляков, за лічені хвилини до теракту у Керчі


Нагадаємо, з'явилися свіжі дані про жертв керченського терориста та цікаві факти про нього.
Як повідомляв Знай.ua, очевидці розповіли про вибух у Керчі.
Також Знай.ua писав, бійня у Керчі виявилася не першою витівкою Рослякова.