Число загиблих в результаті вибуху і стрільби, які влаштував в коледжі в Керчі студент, зросла до 21 людини.

Цю інформацію повідомили в медичних службах, передає ТАСС.

"Померла дівчина. Таким чином, загиблих стало 21" співрозмовник агенства

Також інформацію про смерть ще однієї дівчини підтвердили в Центрі медицини катастроф Криму. Директор Сергій Астанкін, в коментарі "Крыминформ", повідомив, що постраждала загинула на борту літака під час евакуації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що катастрофа в Керчі сталася 17 жовтня.

У Криму з 18 жовтня оголошено триденний траур.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін прокоментував криваві події, які сталися у керченському політехнічному коледжі, забравши життя щонайменше 18 осіб. Слідчий комітет РФ перекваліфікував справу про вибух в Керчі з теракту "на вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом".

У Кремлі традиційно висловлюють співчуття, але жодної офіційної версії причини, яка б відповідала дійсності, не надають.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", студенти політехнічного коледжу у Керчі, в якому 17 жовтня стався теракт, розповіли про пережиту трагедію. Вони повідомили, що загинули багато їхніх однолітків, а по навчальному закладу ходив хлопець і розстрілював всіх підряд.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в соціальних мережах вже відреагували на вибухи в одному з навчальних закладів міста. Реакція користувачів неоднозначна, але кримчани все більше розуміють, яким стало їхнє життя після референдуму. Обіцяли справжній рай, а в результаті кожен день, як на куточку.