Владислав Росляков, який влаштував теракт в Політехнічному коледжі в окупованій Керчі, володів зброєю законно. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Владислав Росляков
Владислав Росляков

"8 вересня він легально отримав на нього дозвіл. 13 жовтня купив патрони в магазині "Сокіл". Продавець зробив запис у журналі обліку (ПІБ покупця, дані ліцензії, дані про продані боєприпаси). Влад розписався і пішов. А сьогодні влаштував масове вбивство", – йдеться у повідомленні.

Пізніше з'явилося відео з відеокамер в збройовому магазині, на якому видно, як Росляков розраховується за боєприпаси.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У середу, 17 жовтня, в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія – у Керченському політехнічному коледжі влаштували стрілянину з автомата, після чого в їдальні навчального закладу спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами.

Загинули 20 осіб, ще близько півсотні – отримали поранення різної тяжкості, більша частина поранених – підлітки.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Представник президента України в Криму Борис Бабін заявив, що вся відповідальність за події в Керчі покладається на окупаційну владу Росії.

Київ застеріг окупаційну владу Росії від спроб розпалювання міжнаціональної ворожнечі в окупованому Криму після вибухів у політехнічному коледжі в Керчі. Постпред наголосив, що до початку російської окупації в Криму не було масових вбивств.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Журналіст Аркадій Бабченко сказав своє слово щодо страшної трагедії. На його думку все це наслідки втручання російських окупантів і кримчанам пора готуватися до постійних терористичних актів.

Він нагадав, що ще 4 роки тому попереджав жителів Криму про те, що їх чекають масові вбивства після анексії.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Він жорстко заявив, що кримчанам пора боятися "поліції", голити бороди і освітлювати волосся, а також завжди носити з собою документи.

Нагадаємо, Аркадій Бабченко зробив страшне пророцтво жителям Криму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", ЗМІ розповіли про матір керченської терориста.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що "керченський стрілок" виявився фанатом "російського міра".