Страшному вчинку 36-річної киянки Катерини Бабкіної, котра втопила в озері доньку та сина, досі не знаходять логічного пояснення. Ця історія особливо налякала українців позицією самої матері – будучи вихователькою дитячого садка, вона впевнена: "так для них краще".


Втопила дітей в озері: історія з багатьма невідомими


Днями копи оголосили у розшук Анну та Данила Бабкіних (2012 та 2013 років народження), але 28 жовтня дітей знайшли мертвими.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Все почалося з того, що батькові зателефонував невідомий і повідомив, що знайшов телефон його дитини. Він поїхав на зустріч, вдома нікого не виявилося", - зазначають очевидці.


Сама Катерина незадовго до цього не прийшла на роботу у садок, дітей також ніхто не привів. Колегам сказала, що захворіла. На пошуки малечі кинули практично весь особовий склад місцевої поліції.

За кілька годин її затримали правоохоронці Чернігова, зараз вона перебуває на обстеженні. Як виявилося, батьки виховательки на даний час мешкають в анексованому Криму, а чоловік стверджує: дружина зникла, він розшукував її довгий час.


Винуватиця у своїх свідченнях постійно плутається, поки не може пояснити адекватно свого вчинку. Особливий цинізм користувачі вбачають у тому, що діти їй справді довіряли: за кілька годин до трагедії вона водила їх до кафе – якраз перед тим, як втопити.


У коментарях висловлюють зовсім різні версії, але більшість схиляється до одного – виправдання такій жорстокості немає:

"як ви можете виправдовувати її, осудність встановлять на суді по друге жінка працювала, і по четверо дітей є і працюють, у них одна мета – нагодувати діток", "…від поганого життя потопила дітей і серце не здригнулося, як рука піднялася", "дітей значить могла втопити, а сама значить не змогла", " тепер уявіть, ви віддаєте дитину в садок, але не помічаєте, що це монстр, який через якийсь час втопить своїх діток в крижаній воді !!! Віддаєте свою дитину і вона його починає виховувати, розповідати, що добре, що погано, будучи при цьому вбивцею", " Як так що ніхто не бачив і не чув? Це не пакет з кошенятами пульнуть в озеро !!! Вони може верещали та пручалися", " Найстрашніше, що діти довіряли мамі, вона була найближчою людиною для них", - пишуть у коментарях.


Дивіться: мати втопила власних дітей у Києві

Стрим с места трагедии. Пропавшие вчера дети найдены мертвыми.... Их утопила мать.... Малыши 6 и 5 лет. Они очень жаль. Репост! Нужен резонанс! Чтобы посадили. Иначе признают больной. Дарницький р-н, вул. Срібнокільська 14-16, озеро "Срібний Кіл". Жінка( Бабкіна Катерина Володимирівна, 1982р.н.) 26.10.2018 втопила двох своїх дітей ( Бабкіна Анна Денисівна 2012р.н., Бабкін Данило Денисович 2013р.н.) Затримана 27.10.2018 під Черніговим. Плуталась у показаннях. Причини з'ясовуються. Тіла знайдені в 3 метрах від берега на глибині 1метр. Соболезнуем. Это тот случай когда людей очень жаль. Подключайтесь к нашим страницам в Фейсбук и Инстаграм, instagram.com/dtp.kiev.ua facebook.com/dtp.kiev.ua/ 093771333 viber telegramm https://twitter.com/dtpkievua

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 28 oktober 2018

В Киеве в озере Серебряный кол выловили тела двоих детей. Стрим с высоты

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 28 oktober 2018


Нагадаємо, киянка втопила власних дітей. Як повідомляв Знай.ua, жінка віддала свою малолітню дитину незнайомцю просто посеред вулиці.
Також Знай.ua писав, мати покинула немовля на пляжі в Одесі.