Київські поліцейські неподалік від Чернігова затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві власних малолітніх дітей в одному з районів Києва. Про це повідомляє поліція Києва на своїй сторінці в Facebook.

Всё началось с того, что отцу позвонил неизвестный и сообщил, что нашёл телефон его ребёнка. Он поехал на встречу,...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 28 oktober 2018

Правоохоронці зазначають, що 26 жовтня в Дарницьке управління поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їх спільних дітей (дівчинку, 2012 р. н., і хлопчика, 2013 р. н.) і зникла.

"Все почалося з того, що батькові зателефонував невідомий і повідомив, що знайшов телефон дитини. Він поїхав на зустріч, забрав телефон і поїхав за місцем проживання дітей та їхньої матері. Двері в квартиру виявилися відкритими, а вдома нікого не було", - пише КО.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

поліція
поліція

Повідомляється, що мати (Катерина Володимирівна, 1982 року народження), працює в дитячому садку. У той день на роботу не з'явилася. Дітей в садок теж не привела. З останнього, відомо було лише те, що мама випросила дітей з гуртка фігурного катання, нібито через хворобу дітей.

Відомо, що батьки матері проживають в Криму, а сама Катерина ніколи не була помічена за вживанням алкоголю.

"Вже в Києві вона зізналася, що втопила дітей в озері Дарницького району. Сама теж хотіла, але не змогла.
Катерина зараз проходить обстеження в лікарні на Кирилівській, а водолази дістають дітей з озера", - пише КО.

У мережі активно обговорюють нелюдський злочин. Користувачі Facebook тужать за вбитим дітям.

"Господи, за що? Бідні діти... В голові не вкладається! Господи, нехай це буде не правда, нехай це буде її брехня", "Навіть не можу знайти слів, як же так? Куди ми йдемо? Ну здай дітей у дитячий будинок, якщо вони не потрібні, а навіщо топити", "В чому винні маленькі ангелочки такі жахливі муки? Тварюка! Дітей змогла втопити, а себе-ні!", - пишуть в мережі.

Крім того, деякі користувачі просять звинувачувати не тільки жінку (у неї могли бути психічні розлади), а й систему, яка може довести до такого стану.

"У дівчини серйозні психічні проблеми. Але оточуючим не було діла. Прихована депресія може тривати роками і в будь-який момент "вистрілити", "Чим більше зубожіння народу, нестабільності в державі, тим більше будемо жахатися від таких історій", "Де були рідні та близькі, що допустили таке горе??? Де був батько дітей? Невже не помічали, що з жінкою відбувається щось не те! Їй немає виправдання, але вона точно не в своєму розумі!"

Нагадаємо, бездушна киянка жорстоко вбила своїх дітей.

Як раніше повідомляв Знай.uа, жінка влаштувала страшну різанину в дитячому садку, багато поранених.

Також портал "Знай.uа" писав, що копи ледве втихомирили українку, яка побила чоловіка, рознесла будинок і чомусь стратила курку.