Мати закликав до повернення смертної кари щодо підлітка, який убив її доньку, щоб виграти парі на безкоштовний сніданок.

15-річну Ребекку Айлворд убив її бойфренд Джошуа Девіс. Підліток заманив дівчину в ліс і до смерті забив жертву великим каменем. Мама дівчини розповіла про причини, які штовхнули хлопця на такий злочин. Про це пише WalesOnline.

Як вдалося з'ясувати слідству, незадовго до вбивства 15-річний Джошуа Девіс посперечався з друзями, що зможе вбити свою дівчину. У разі перемоги в суперечці приятелі обіцяли купити хлопцеві великий сніданок в його улюбленому кафе. Підлітки обговорили і способи, якими він зможе здійснити задумане: отруїти отруйними ягодами або зіштовхнути з обриву.

За два дні до вбивства Джошуа Девіс запросив Ребекку на побачення і написав своєму другові повідомлення: "Нічого не говори, але готуйся оплатити мій сніданок".

Дівчина була схвильована майбутньою зустріччю з коханим, з яким незадовго до цього посварилася, і навіть купила нове вбрання для побачення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Мати Ребеки також зраділа за доньку, коли Девіс, обдарований хлопчик з родини, яка відвідує церкву, знову запросив дівчину на побачення. І коли через кілька годин її донька не повернулася додому, мати заспокоїла сестру Ребеки: "Все в порядку. Вона з Джошуа".

Однак, на наступний ранок після зустрічі з Девісом Ребекку знайшли мертвою в шести милях від її будинку. А її вбивця спокійно відправився додому, зустрівся з друзями і розповів їм подробиці злочину.

Після вбивства Девіс спеціально оновив свою сторінку на Facebook, щоб забезпечити собі алібі. А коли стала поширюватися інформація про зникнення Ребекки, Джошуа вдавав, що стурбований її долею.

Надалі Девіс планував повернутися пізно вночі в ліс, на місце злочину, і поховати труп Ребекки. Він також думав направити поліцію на помилковий слід, зваливши вбивство на свого приятеля. Однак цим підступним задумам не судилося збутися. Один з приятелів Джошуа дізнався про вбивство, розповів про нього батькам Девіса, а також викликав поліцію.

Після арешту хлопець заперечував усі звинувачення і все ж намагався звалити провину на одного, якого він сам привів на місце вбивства, щоб похвалитися скоєним. Проте суд засудив Джошуа Девіса до 14 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Тернопільщині зі студентки познущалися її ж одногрупники, які по-звірячому вбили дівчину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом збоченець познущався над 8-річною дівчинкою

Також "Знай.ua" розповів про моторошні історії жінок, які пов'язали свою долю з жорстокими маніяками