В Архангельську (Росія) у приміщенні ФСБ прогримів потужний вибух.


За попередніми даними, в результаті інциденту постраждала одна людина: чоловік в цей момент стояв біля центрального входу. На місце виїхали оперативники.


Пізніше він загинув у реанімації. З будівлі терміново евакуювали всіх людей. У прес-службі регіонального управління МВС порадили "зателефонувати в ФСБ", натомість спецслужби цей випадок коментувати відмовилися. Про причини та організаторів поки нічого невідомо.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Згодом жінка, яка торгує в магазині неподалік і мимоволі стала свідком вибуху, додала:

"Ми чули хлопок, але не звернули на нього уваги, за якийсь час побачили у вікні багато машин поліції, реанімації та пожежних. Колега моя бачила, як виносили на ношах людину. Нас не попереджали про евакуацію, ми працюємо в тому ж режимі ", - заявила продавчиня.

Правоохоронці офіційно підтвердили факт вибуху у будівлі ФСБ, всі прилеглі вулиці оточили силовики:

Дивіться: Вибух у приміщенні ФСБ, Архангельськ

Користувачі опублікували знімок ймовірного підозрюваного у підриві приміщення силових структур:


Російські ЗМІ стверджують, що саме цей чоловік і заклав вибухівку, швидше за все – саморобну. Винуватця називають "анархістом", який нібито оприлюднив напередодні передсмертну записку в одному зі чатів:


Нагадаємо, фатальне падіння гелікоптера з власником ФК "Лестер" потрапило на відео.
Як повідомляв Знай.ua, в Чернівцях посеред вулиці жорстоко побили чоловіка.
Також Знай.ua писав, невідомі відправили активіста "Нацдружин" до реанімації.