У Дніпропетровській області в місті Павлограді невідомі напали на місцевого активіста "Національних дружин" Юрія Малімонова. З'явилася інформація, що в результаті жорсткого побиття активіст отримав важкі травми.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook керівника дніпровської організації "Національного корпусу" Дениса Котенка.

Сьогодні було скоєно напад на нашого побратима з Павлограда, представника Нацдружин, Юрія Малімонова. Ясно, що за...

Geplaatst door Денис Котенко op Maandag 29 oktober 2018

"Сьогодні було скоєно напад на нашого побратима з Павлограда, представника "Нацдружин" Юрія Малімонова", – розповів Денис Котенко.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Денис Котенко заявив, що Малімонова побили "за громадську діяльність та чітку патріотичну позицію".

Варто зазначити той факт, що активіст боровся з пропагандою наркотиків. У даний момент активіст Малімонов знаходиться в реанімації у важкому стані. Соратники активісти подали заяву до правоохоронних органів.

Варто нагадати, що київські поліцейські неподалік від Чернігова затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві власних малолітніх дітей в одному з районів Києва. Про це повідомляє поліція Києва на своїй сторінці в Facebook.

Правоохоронці зазначають, що 26 жовтня в Дарницьке управління поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їх спільних дітей (дівчинку, 2012 р. н., і хлопчика, 2013 р. н.) і зникла.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що репера Олексія Долматова, більше відомого як Гуф, побили в одному з нічних клубів Москви. Музикант вже подав заяву в правоохоронні органи. Інцидент стався у ніч на 28 жовтня. Відразу ж після нападу Долматов відправився в поліцію у супроводі своєї дівчини, співачки Кеті Топурії, передає Telegram-канал 112.

"У Москві вночі побили Гуфа, репер вже написав заяву в поліцію з проханням покарати кривдників. Щоб морально підтримати Олексія Долматова у відділ з ним приходила і Кеті Топурія. Гуф, вночі треба спати", - написали на каналі.

Нагадаємо, українську зірку жорстоко побили серед білого дня, нелюди відібрали найцінніше.

Як повідомляв Знай.uа водій на великій швидкості врізався в натовп, серед загиблих діти.

Знай.uа писав, під Києвом нардеп жорстоко побив голову сільради і спалив його автомобіль.