В Чернівцях стався вельми дикий випадок. За зауваження на вулиці чоловіка жорстоко побили. У даний момент потерпілий знаходиться у лікарні в важкому стані.

За інформацією місцевих журналістів, стало відомо, що між двома чоловіками стався серйозний скандал після того, як один видав іншому зауваження про паркування авто. Про це пише портал "Політека".

Словесний скандал різко переріс у побоїще: чоловіка, який зробив зауваження, кривдник став бити ногами і руками. Припинилося це лише після того, як потерпілий припинив подавати будь-які ознаки життя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також відомо, що кривдником є колишній поліцейський Владислав Дикий, який шість місяців тому перевівся з патрульної поліції до департаменту захисту економіки в Чернівецькій області.

З'явилася інформація, що депутати міської ради, в свою чергу, направили офіційне звернення до Міністерства внутрішніх справ та ГПУ з вимогою покарати кривдника в "погонах", який до напівсмерті побив перехожого за просте зауваження.

Варто нагадати, що в Дніпропетровській області в місті Павлограді невідомі напали на місцевого активіста "Національних дружин" Юрія Малимонова. З'явилася інформація, що в результаті жорсткого побиття активіст отримав важкі травми.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook керівника дніпровської організації "Національного корпусу" Дениса Котенко.

"Сьогодні було скоєно напад на нашого побратима з Павлограда, представника "Нацдружин" Юрія Малимонова", – розповів Денис Котенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кореспондент телеканалу НТВ Микита Развозжаєв загинув у Москві. Відзначається, що інформацію про смерть журналіста підтвердив Дмитро Петров, директор ДТРК "Саратов", де загиблий кореспондент раніше працював. А на сторінці загиблого в соціальній мережі "ВКонтакте" знайшли прощальну записку, в якій кореспондент звертався до рідних і друзів.

Нагадаємо, копи схопили росіянина, який вбивав українців "для задоволення".

Як повідомляв Знай.uа звірячий напад у столиці: неадектват накинувся на чоловіка з немовлям.

Знай.uа писав, недомати спробувала виправдати подвійне вбивство.