У понеділок, 5 листопада, помер "пологівський маніяк" Сергій Ткач.

Цю інформацію повідомили в ТСН.

Відомо, що причиною смерті відомого вбивці стала серцева недостатність.

Ткач Народився у Росії в Кемеровській області. Чоловік ґвалтував і вбивав дівчат і молодих жінок на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. За версією слідства, його жертвам було від 9 до 17 років.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

2008 році Ткача засудили до довічного ув'язнення, довівши 37 вчинених ним вбивств.

Сам же "пологівський маніяк" стверджував, що вбив понад 100 осіб. За фактом скоєних ним злочинів, прокуратура досі збирає докази.

Варто відзначити, що під час ув'язнення, чоловік знайшов собі дружину. Йому дозволяли зустрічатися з жінкою, яка залишалася з ним у одному приміщенні. Після нетривалих зустрічей вона повідомила йому, що вагітна.

Нагадаємо, новоспечена дружина кривавого українського маніяка-ґвалтівника Сергія Ткача зізналася журналістам, що з задоволенням стала б його спільницею і допомагала чоловікові ховати трупи, якби зустріла його раніше.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", моторошна звістка про криваве вбивство на Харківщині 15-річної дівчини сколихнула всю Україну. У повідомленні говориться, що мешканка селища Бабаї Харківської області 15-річна Аліса Оніщук зникла вранці 2 листопада по дорозі на навчання.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що серійний вбивця-маніяк Сергій Ткач, відомий як "Пологівський маніяк", за ґратами одружився і став батьком. Дружиною "Пологівського маніяка", який відбуває довічне ув'язнення у Житомирській області, стала 24-річна Олена з Росії.