Ще трохи, і київські вулиці вкриються пишним сніговим покривалом, а кияни почнуть готуватися до проводів старого року та зустрічі нового. І звичайно, не обійдеться без головної ялинки столиці. Жителі міста чекають, затамувавши подих, коли вже, а багато іногородні готуються їхати подивитися на головну ялинку не тільки Києва, але і країни. Пишна красуня буде встановлена вже 19 грудня на Софійській площі. В 19:00 всі бажаючі можуть прийти на захід, присвячений урочистому відкриттю ялинки, передає Інформатор з посиланням на повідомлення КМДА.

Святкувати Новий Рік столиця буде до 13 січня. Очікуються народні гуляння на Софійській площі, крім святкового дерева на площі розмістять чарівний полярний експрес і святкову сцену.

Щодня жителів і гостей Києва чекають гучні концерти та цікаві конкурси. А на Володимирському проїзді буде розташований магічний тунель зі сніговим декором, новорічно-різдвяний ярмарок, зона кухні і казкова алея чудес.

Крім того, на Контрактовій площі встановлять додаткову ялинку. Тут дерево прикрасять стилізованими іграшками, які будуть мати форму дивовижних звірів і символічно закликати до миру і дружби. Вулиця Петра Сагайдачного перетвориться в світлову казку, вздовж якої простягнуться фантастичні арт-об'єкти. Кожен об'єкт буде оформлений кольоровими гірляндами, які у вечірній час будуть мерехтіти сяйвом, щоб всі відвідувачі ділилися яскравими фото з передсвятковою атмосферою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше “Знай.uа“ радив, як відзначити новий рік у столиці всіх закоханих – в Парижі.

Обов'язково відвідайте різдвяні ринки. Головний знаходиться на Châtelet - Les Halles. Тут ви можете спробувати різні солодощі, глінтвейн, придбати аксесуари, сувеніри та прикраси. Вирушайте на прогулянку по головній вулиці країни в зону бутиків, на яких представлені найвідоміші світові бренди. Ввечері обов'язково сходіть на Єлисейські поля. Ви будете в захваті від французької столиці, прикрашеної мерехтливими вогниками.

Також ми передавали рекомендації стилістів – який наряд зробить свято незабутнім і принесе успіх на святі і в Новому 2019 році.

Наш портал також публікував рецепт дивовижною новорічної закуски – швидкий спосіб приготувати тарталетки з цибулею і грибами. Вам знадобляться лише недорогі інгредієнти і зовсім трохи вашого часу, щоб святковий стіл став предметом заздрості оточуючих і насолоди для гостей свята і вас самих.