Першим містом, до якого заїхав «автобус-привид» стало місто Суми. В сутінках транспортний засіб жахав містян своїм виглядом. У ньому не було видно водія, а над кабіною звисали деталі автівок, розбитих в ДТП та масивні руки монстра.

На появу моторошного автобуса на сумських вулицях люди реагували по різному - хтось жахався, хтось жартував, повідомляє ТСН.

На центральній площі міста автобус відразу став людною селфі-зоною. Усім зацікавленим поліцейські розповіли, що кермувальник у дивного транспорту таки є – це замаскований їхній колега. Порожнє ж крісло символізує безвідповідальність тих водіїв, які через недотримання правил дорожнього руху стають винуватцями аварій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами керівника патрульної поліції Олександра Фацевича, цьогоріч на українських дорогах загинуло 2,5 тисячі людей. А ця акція покликана знизити рівень смертності на дорогах.

На лобовому склі автобуса була наліпка з ім'ям Євгена Янкового, який увійшов до десятки кращих водіїв автобусів із 1000 претендентів в рамках акції “Керуй”.

Наступною зупинкою автобуса-привида стане Полтава.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua писав, що смертельна ДТП приголомшила Київ небувалою жорстокістю: фото та відео з місця дорожнього пекла.

Читайте також: всесвітній день пам'яті жертв ДТП 18 листопада: шокуючі факти і статистика.

Раніше на порталі Знай.ua публікували про те, що шансів було небагато: моторошна ДТП під Полтавою нажахала навіть досвідчених рятувальників