У Полтавській області в результаті моторошного зіткнення двох автомобілів загинув один з пасажирів, ще п'ятеро дорослих і двоє неповнолітніх дітей отримали травми.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Наразі вже відомо, що жахлива аварія сталась у Великобагачанському районі Полтавщини на автодорозі "Київ-Харків".

Відзначається, що пригода відбулась близько 12:30, коли автомобіль ВАЗ десятої моделі та Hyundai зіткнулись лоб у лоб. Обставини і причини аварії встановлюють правоохоронці.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відомо, що у результаті зіткнення різного ступення травми отримали семеро осіб, серед яких двоє неповнолітніх. Крім того на місці трагедії помер пасижир ВАЗ.

На місці події працюють наряди поліції і рятувальники. Правоохоронці планують відкрити кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель людей) КК України.

Разом з тим варто відзначити, що смертельна аварія сталася близько 18 години на вулиці Київська у місті Рівне.

Як повідомила речниця відділу комунікації Нацполіції області Марія Юстицька, там 30-річний рівнянин за кермом Mercedes-Benz Sprinter наїхав на 65-річну жительку Рівненщини.

Відомо, що водій рухався заднім ходом. Унаслідок наїзду пенсіонерка отримала травми несумісні з життям. На місці події працює слідчо-оперативна група, патрульна поліції та експрети.

Крім того варто відзначити, що у п'ятницю, 16 листопада, в Ужгороді автомобіль Porsche збив 12-річну дитину.

Відомо, що жахливий інцидент стався на вулиці Заньковецької вранці, близько 8:15.

"Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила, що 36-річний водій Porsche не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 12-річну ужгородку-пішохода", - повідомили в поліції.

Дівчинка була терміново госпіталізована. За фактом ДТП правоохоронці почали перевірку за ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху з постраждалими.

Нагадаємо, некеровані вантажівки влаштували "криваву потасовку", кількатонна фура опинилася у кюветі, моторошне відео.

Як повідомляв "Знай.ua", поки родичі плачуть на цвинтарі, винуватця ДТП відпустили додому.

Також "Знай.ua" писав, що зміни у законодавстві торкнуться і пішоходів, відповідальності не уникне ніхто.

Київ засипало снігом: Майже 300 ДТП