У п'ятницю вранці, 16 листопада, на Київщині сталася масштабна ДТП за участю декількох вантажівок.

Про це повдомляє Рoliteka із посиланням на відповідну інформацію у спільноті “Київ Оперативний”.

“Просто жесть. Масштабна транспортна пригода сталася сьогодні на Броварській окружній дорозі біля населеного пункту Калинівка. На даний момент встановлюються деталі події”, – йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

На кадрах видно, що в результаті зіткнення на дорозі перекинулося відразу кілька вантажних автомобілів.

Просто жесть! Масштабна #ДТП сталася на Броварськїй кільцевій дорозі, поблизу села Калинівка. Деталі встановлюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 15 november 2018

Вміст вантажівок висипався на трасу. Серйозних пробок в районі транспортної пригоди не спостерігається.

Інформації про постраждалих або жертви в результаті аварії на Київщині поки не надходило.

Нагадаємо, у Київській області, в селі Качали, чоловік, який перебував у нетверезому стані, скоїв наїзд на двох дітей і втік з місця події.

Про це стало відомо з повідомлення Відділу комунікації Нацполіції Київської області.

У поліції розповіли, що на місце події прибули медики, судові експерти та слідчо-оперативна група. Всі наряди груп реагування патрульної поліції Бородянського та сусідніх районів були спрямовані на пошуки автомобіля злочинця.

поліція
поліція

Раніше Знай.uа писав про те, що у Львові в ніч з 14 на 15 листопада бригада "швидкої" потрапила в жорстку ДТП. Відомо, що карета "швидкої" влетіла в огорожу підземного переходу.

Швидка допомога
Швидка допомога

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби місцевої поліції.

З'явилася інформація, що аварія сталася приблизно о 03.50 на вулиці Стрийській, 45 недалеко від автобусного заводу. За інформацією копів, водій не впорався з керуванням та в'їхав у огорожу підземного переходу.

Всю бригаду лікарів госпіталізували. Серед постраждалих - 56-річний водій, 42-річний та 64-річний пасажири. Правоохоронні органи встановлюють обставини ДТП.

Також Знай.uа повідомляв, що два шкільних автобуси зіткнулися в баварській комуні Аммерндорф на півдні Німеччини - постраждали 19 осіб.