У Київській області, в селі Качали, чоловік, який перебував у нетверезому стані, скоїв наїзд на двох дітей і втік з місця події. Про це стало відомо з повідомлення Відділу комунікації Нацполіції Київської області.

У поліції розповіли, що на місце події прибули медики, судові експерти та слідчо-оперативна група. Всі наряди груп реагування патрульної поліції Бородянського та сусідніх районів були спрямовані на пошуки автомобіля злочинця.

Винуватця ДТП вдалося затримати відносно швидко. Автомобіль Опель Вектра на латвійських номерах, помічений поліцейськими, носив ознаки пошкоджень, характерних для ДТП. Водій не зупинився, коли того вимагали правоохоронці і спробував втікти. Після поліцейської погоні, п'яниця був затриманий у селі Немішаєве. Обшукавши його автомобіль, поліція обнатужила в багажнику відірвану передню решітку.

Повідомляється, що за кермом перебував 37-річний нетверезий житель міста Буча, який зізнався у скоєному правопорушенні. Вміст алкоголю в крові чоловіка на момент затримання становив 2,4 проміле.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За інформацією поліції, в результаті аварії 10-річна дівчинка отримала важкі травми. Зараз за її життя борються лікарі, вона знаходиться в реанімації. Її 8-річний брат з переломом правої ноги теж перебуває в лікарні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство.

Як раніше повідомляв Знай.uа, раніше в Києві п'яний "прокурор" влаштував масштабну аварію. З'явилася інформація, що водій авто Toyota Camry в стані алкогольного сп'яніння вилетів на зустрічну смугу, де протаранив Range Rover. Від сильного удару останнім авто розвернуло, після цього Range Rover влетів у Peugeot, а Peugeot в Hyundai.

"Ніяких документів (на авто або на саму людину – ред.) не було, але як тільки він вийшов з машини, дуже голосно кричав, що він з прокуратури. З якої саме, поки не відомо", – йдеться у повідомленні поліцейських.

Напомним раніше повідомлялося, що в середу, 14 листопада, в Києві актор "Дизель шоу" Євген Гашенко потрапив у нову ДТП. Про це розповів сам шоумен відео на сторінці "Дизель Студіо" у Facebook. Відомо, що інцидент стався вранці, коли артист їхав на роботу, на студію записувати нову серію "Дизель ранок". У відеозверненні, Євген зізнався, що ще не встиг поміняти літню гуму на зимову і по дорозі на роботу його машину трохи занесло, хоча їхав дуже повільно.

Нагадаємо, ніхто не був готовий: перший сніг перетворив Київ на транспортне пекло