Два шкільних автобуси зіткнулися в баварській комуні Аммерндорф на півдні Німеччини - постраждали 19 осіб. Як повідомляє Bild, серйозні травми отримали щонайменше п'ять осіб.

Лобове зіткнення автобусів сталося на дорозі між містами Цирндорф і Аммерндорф вдень у четвер, 15 листопада.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За попередніми даними, серйозні травми отримали водії обох автобусів і троє дітей, ще 15 дітей і підлітків – травми середнього та легкого ступеня тяжкості.

Всього в автобусах було близько 40 осіб. Для перевезення постраждалих у лікарні використовували кілька вертольотів.

Причини ДТП поки невідомі, повідомляється, що в аварії також постраждав автомобіль. Дорогу, де сталася аварія, повністю перекрили.

Раніше ми писали, що у неділю, 11 листопада, у Чехії сталася аварія. Фура зіткнулася з мікроавтобусом і влетіла в кювет. Загинули жителі України. Про це повідомляє видання Новини Закарпаття.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в районі міста Тришинец. В аварії загинуло четверо українців, а ще одна жінка госпіталізована.

"Четверо закарпатців загинули у ДТП в Чехії …мешканці Виноградівського та Хустського районів, ще одна жінка в лікарні", – йдеться у повідомленні.

Загиблі люди їхали в мікроавтобусі, який зіткнувся з фурою. Постраждала жінка перебуває у важкому стані.

Також ми повідомляли, що в Канаді в місті Торонто відбулася страшна аварія. Так, пасажирський автобус на повному ходу влетів в стовп. Відомо, що в результаті ДТП постраждали 25 осіб.

Про це стало відомо завдяки повідомленням телеканалу CTV News.

За інформацією журналістів відомо, що аварія сталася 14 листопада. Пасажирський автобус, у салоні перевозив 45 осіб. Автобус врізався лобовою частиною в стовп. В результаті аварії 25 людей отримали не загрозливі для життя травми і були госпіталізовані.

Нагадаємо, пасажирський автобус потрапив у жахливу аварію, десятки поранених.

Як повідомляв Знай.uа, батько-машиніст переїхав сина, деталі страшної трагедії.

Знай.uа писав, підрив натовпу в Запоріжжі: копи повідомили трагічні новини, в області введено особливий режим.