У суботу, 10 листопада, у Рівненській області сталася жахлива ДТП. Пасажирський автобус влетів у вантажівку. У результаті аварії три людини загинули. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

За даними правоохоронців, аварія сталася близько 14:30 на трасі "Київ-Чоп" поблизу села Пустоіван'є Радивилівського району.

"На трасі "Київ-Чоп", поблизу села Пустоіван'є , сталася смертельна ДТП за участю вантажівки і мікроавтобуса. Слідчі слідчого управління Нацполіції області та експерти Рівненського НДЕКЦ встановили, що 36-річний житель Рівного, з невідомих поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з бензовозом. Від удару цистерну, яка була порожньою, відкинуло на відбійник", — сказано в повідомленні прес-служби поліції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою. Водій і два пасажири мікроавтобуса, подружжя 37 і 45-ти років, загинули.

На місці ДТП працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та рятувальники.

Правоохоронці вже почали досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Раніше, 9 листопада, народний депутат України Сергій Лещенко потрапив у страшну ДТП на своєму автомобілі Volkswagen.

Зіткнення сталося на Великій Окружній дорозі на Оболоні. Лещенко їхав на Volkswagen в бік Пущі-Водиці. Він зупинився на узбіччі, щоб розглянути карту. У цей момент вантажівка DAF влетів в автомобіль нардепа на повному ходу. У результаті зіткнення машина нардепа розгорнулася на 180 градусів, а вантажівка з'їхала на узбіччя і перекинувся.

Згодом з'ясувалося, що водієм вантажівки є 22-річний чоловік. Під час аварії її викинуло через лобове скло. Прибулі медики надали швидку допомогу водієві вантажівки. Правоохоронці на місці з'ясовують причини аварії.

Нагадаємо, стало відомо про трагичну ДТП на Івано-Франківщині, яке забрало життя двох людей. У повідомленні говориться, що 2 листопада, близько 6 ранку в селі Старі Кривотули Івано-Франківської області легковик зіткнувся з вантажівкою, в результаті чого загинули дві людини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в районі метро "Нивки" сталася страшна ДТП. Маршрутка №540 влетіла у позашляховик на перетині вулиць Саратовської і Краснодарської.

Також "Знай.uа" писав, у Черкаській області сталася страшна ДТП з участю фури. В результаті аварії постраждали школярі із селища Рокитне Київської області.