У Харкові відбулася страшна ДТП, у якій загинула 16-річна дівчина на ім'я Катя. За кермом автомобіля, що розвозив підлітків після вечірки, був 17-річний хлопець, який не так давно постав перед судом. Смертельна аварія сталася 11 листопада 2018 року, на сьогоднішній день винуватця події відправили під домашній арешт.

Трагедією закінчилася вечірка з нагоди дня народження дочки мера Куп'янська. Підлітки викладали в Instagram відео, де на святкуванні п'ють алкоголь. І хоча Катя збиралася їхати додому на таксі, хлопці, які перебували за сусіднім столиком в кафе, запропонували дівчатам підвезти їх. Три дівчини, включаючи Катю, прийняли пропозицію.

В 200 метрах від будинку Каті, який був останній за маршрутом, машина потрапила в аварію і перекинулася. Хлопці, що сиділи попереду, вижили завдяки подушкам безпеки, а життя Каті трагічно обірвалося.

"Катя не повинна була сідати в цю машину. Нехай вони не розповідають, там швидкість була більше 150 кілометрів на годину. Стовп збили, колесо відірвалося", — говорить батько дівчини, оглядаючи місце загибелі 16-річної дочки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Він не вірить, що легковик їхав зі швидкістю 80 кілометрів на годину.

Як відомо, іномарку Volkswagen взяв без дозволу у батьків 17-річний хлопець, який ще не мав водійських прав. Але в момент трагедії за кермом був його 17-річний друг Василь, який не впорався з управлінням.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві чоловік підірвався на власній машині. Повідомляється, що у вівторок увечері, 13 листопада, в поліцію зателефонував місцевий житель і повідомив, що під час пробіжки виявив на вул. Богатирської пошкоджене авто, а в салоні – мертвого чоловіка.

На місце події виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили біля затоки автомобіль, в якому знаходилося тіло чоловіка з характерними травмами від вибуху.

Як повідомляв портал Знай.uа у Харкові на місці ДТП з Зайцевої знову сталaся ДТП: 13 листопада пізно ввечері на вулиці зіткнулися два авто.

Відомо, що в ДТП брали участь Mercedes і Daewoo Lanos. Як можна побачити на опубліковані фото з місця аварії, обидва автомобіля серйозно постраждали. Травми отримали водій та два пасажира Lanos. Їх з місця пригоди забрала карета "швидкої".

Знай.иа писав у Польщі сталося страшне ДТП за участю автомобіля Hyundai Tucson, який збив на пішохідному переході трьох українок.