У Польщі сталося страшне ДТП за участю автомобіля Hyundai Tucson, який збив збив на пішохідному переході в селі Сарнув Сілезького воєводства трьох громадянок України. Дві загинули відразу, третя госпіталізована, передає «Польське радіо».

Про те, що в ДТП постраждали громадяни України стало відомо у вівторок, 13 листопада, хоча інцидент стався минулої суботи.

Як повідомляє поліція, одна з жінок впала в канаву від сильного удару об авто, друга вилетіла на проїжджу частину, а третя опинилася під колесами іншого автомобіля марки Volkswagen, що їхав ззаду Hyundai Tucson. 46-річна жінка виявилася єдиною, хто вижила. Українки 44 і 39 років загинули.


У водія Hyundai Tucson не виявлено алкоголь у крові. Проводиться тест на наркотики. Чоловікові загрожує термін на вісім років в'язниці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Зайцеву виправдають: повторна експертиза перевернула все з ніг на голову, такого просто не може бути

Про результати експертизи на своїй сторінці в Facebook написав захисник Дронова Сергій Перепелиця, назвавши їх "брехливими". На його думку, експерти навмисно закривають очі на важливі деталі резонансного ДТП.

"На схемі вони спочатку зображують Volkswagen Touareg, який нібито перетнув кордон перехрестя кузовом автомобіля на 90 см (при загальній довжині автомобіля 476, 6 см), а потім ці ж експерти на аркуші розкадруванні відеозапису ДТП проводять цю умовну лінію перехрестя перед фарами Volkswagen Touareg. І це при тому, що такий явний ляп експертизи видно неозброєним оком"


Як раніше повідомляв "Знай.uа" Автобус з українцями потрапив у жахливе ДТП в Європі

Про це повідомляє видання Новини Закарпаття.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в районі міста Тришинец. В аварії загинуло четверо українців, одну жінку госпіталізували.

"Четверо закарпатців загинули у ДТП в Чехії …мешканці Виноградівського та Хустського районів, ще одна жінка в лікарні" йдеться в повідомленні.

Також Знай.uа" писав про те, що Автобус влаштував криваве місиво на київському проспекті: відео не для людей зі слабкими нервами