У Києві сталося страшне. Інцидент поставив на вуха столицю і всі наряди поліції. Божевільний 34 років, якого звати Дмитро Євгенович Овчаренко викрав трьох хлопчиків з будинку, де вони жили, і пішов з ними в невідомому напрямку. Незважаючи на всі зусилля поліції, викрадач досі не знайдений. Правоохоронці просять звертатися на лінію 102, якщо ви бачили цю людину чи володієте хоч який-небудь інформацією про те, де діти.

Як повідомили у відділі комунікації Національної поліції Києва, викрадення відбулося в Шевченківському районі. Шукають 14-річного Максима Акаємова, 7-річного Єгора Акаємова і чотирирічного Тихона Овчаренко. Як бачимо, у одного з викрадених хлопчиків таке саме прізвище, як і у викрадача. Найімовірніше, вони родичі, проте ким саме доводиться викрадач жертвам, поліція не уточнила. Родичі малюків подали в розшук. Судячи вже тільки по одній фотографії чоловіка, відсутності зубів і маньячній усмішці, знаходиться з Овчаренко малюкам небезпечно.

"Знай.uа" писав, що стало відомо, навіщо викрали чиновника Укрзалізниці. В Україні почалася справжня епідемія викрадень чиновників. Прямо у дворі свого будинку був зухвало викрадений високопоставлений чиновник "Укрзалізниці" Валерій Людмирский. Портал "Знай" спробував розібратися в причинах цієї "епідемії кіднепінгу" і яка доля чекає викраденого начальника департаменту електропостачання ВАТ "Укрзалізниця".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, 16-річний син титушки "викрав себе" заради байка. У Києві 16-річний учень коледжу інсценував своє викрадення, тому що батьки не хотіли купувати йому мотоцикл. Хлопець надіслав родичам "смску" з погрозами і попросив 400 тисяч грн. Але правоохоронці встановили, що "кіднепінг" був фейковий. Про це розповіли "Знай" у прес-службі Голосіївської поліції.

"Ваш син у нас. І вся інформація з його телефону. Ми знаємо про непослідовному участі в мітингах. Якщо не переведете гроші на карту, ми здаємо вашого сина! У вас час до п'яти годин", - говорилося в погрозах.

Цілу і неушкоджену дитину віддали матері. А батькам пояснили, що за неналежне виконання своїх обов'язків їм загрожує адміністративним покаранням. У поліції уточнили, що хлопець не зміг їм пояснити загрози стосуються мітингів і сайту, де розміщені дані про сепаратистів і терористів "Миротворець".

Також ми писали про зоокіднепінг: австралійські кенгуру крадуть дітей, і це не жарт.