В одному з розкішних готелів в центрі Москви нетвереза путана вчинила бешкет. І все б нічого, якби в готель її не навів відомий і дуже успішний в російський бізнесмен на прізвище Моїсеєв.

Як передає телеграм-канал Mash, 21 листопада москвич Єгор Моісеєв зняв люкс готелю “Імперія-Сіті”, вартість доби яких досягає 23 000 рублів (приблизно 9700 грн).

Відомо, що в готель він прибув з прекрасною дамою. Ось вона-то і попсувала крові самодостатнього бізнесменові.

Передбачається, що за ніч випила парочка дуже багато міцних напоїв, і дівчина прийшла в стан збудження та недеквату. Путана вилетіла у коридор і закатила п'яний скандал. Співробітники та постояльці готелю вискочили в коридор, і стали свідками картини, яка розгорнулася за незакритими (дама в поспіху забула це зробити) дверима знятого парочкою номера.

Після огляду номери співробітниками готелю вони змушені були звернутись до правоохоронних органів. При цьому в поліції, як повідомляється, було зареєстровано дві заяви — нанесення збитків власності готелю та моральну шкоду, принесену служителям готелю дівчини, що "зірвалася з ланцюга"

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше російську Кардашьян принизили за оголення на вулиці. Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз похвалитися фігурою, виставивши напоказ всі принади в костюмі, який їй так і не вдалося застебнути. Таким чином дівчина вирішила прорекламувати відомий бренд одягу.

Раніше портал Знай.ua писав про дівчину, яка заробила на продажі своїх брудних шкарпеток футфетишистам. Як повідомляють місцеві ЗМІ, жінка продає свої брудні шкарпетки і взуття фетишистам. Причому досить успішно. Її ніжки встигли заробити вже цілий статок. За рік вона заробила на цьому майже 100 тисяч футів, а це приблизно 3,6 мільйонів гривень.

Все почалося завдяки випадковості, яка і підштовхнула Роксі до такої ідеї. Одного разу колега зауважив, що у Сайкс красиві ноги. Пізніше друзі її переконали завести аккаунт в Instagram, де вона могла б їх демонструвати.

Також ми повідомляли, що скандально відомий банкір Олександр Лебедєв проміняв дружину на повію. Скандальні кадри зради без цензури злили в мережу, користувачам видно, як Лебедєв в готелі розважається з двома юними особами легкої поведінки.