У провінції Юньнань (Китай) озброєний студент напав на учнів і вчителів коледжу.

В результаті інциденту людина загинула, 11 постраждали. Подробиць ні місцева поліція, ні влада поки не оприлюднюють.

Як відомо, це не останній резонансний випадок цього тижня. Днями двоє поліцейських загинули при атаці бойовиків на генконсульство Китаю в пакистанському портовому місті Карачі.

За словами очевидців події, три смертника намагалися пробратися в будівлю через вхід до візового відділу, а після того, як охорона спробувала їх зупинити, почали стрілянину і підірвали гранату.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нападників застрелили до того, як вони проникли всередину і привести в дію "пояси смертників". Ще один поліцейський отримав серйозне поранення і був доставлений в госпіталь в критичному стані.

Дивіться: атака на генконсульство Китаю

Нагадаємо, на місці загибелі українського співака коїться чортівня та гинуть люди. Як повідомляв "Знай.ua", в Одеській області в одному з сіл Білгород-Дністровського району в покинутому будинку знайшли труп десятирічної дівчинки. Також "Знай.ua", під Києвом, у селі Клавдієво-Тарасове на залізничній станції Клавдієве пасажирський поїзд Інтерсіті розчавив жінку, яка йшла надто близько до краю перону.