В Одеській області в одному з сіл Білгород-Дністровського району в покинутому будинку знайшли труп десятирічної дівчинки. На тілі бідолахи – численні ознаки того, що смерть була насильницькою. Крім того, вбивця ще й поглумився над своєю жертвою самим брудним чином. Про трагедію йдеться в повідомленні прес-служби Нацполиции України в Одеській області 23 листопада. У поліції заявили про те, що дитину зґвалтували та задушили.

У поліції зазначили, що тіло належить місцевій жительці 2009 року народження.

Перший заступник голови Нацполиции В'ячеслав Аброськін заявив, що вбивця дитини був затриманий по гарячих слідах. Тепер за скоєне йому належить відповісти перед судом, але ніякого строку не вистачить, щоб спокутувати той жах, що він накоїв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Знай.іа" писав, щоб батьки берегли своїх дітей. У Києві психопат викрав трохи хлопчиків прямо з дому і пішов з ними в невідомому напрямку. Місце знаходження злочинця і його жертв до цих пір не встановлено. Батьки б'ють тривогу, поліція просить повідомляти все, що відомо про те, де знаходяться хлопчики і їх викрадач, на лінію 102.

Крім того, ми писали про жінку, яка йшла на роботу, а зустріла смерть. Під Києвом електричка розірвала на частини тіло нещасної, яка йшла надто близько до краю перону.

Ніяких документів у жінки при собі не було, встановити особу загиблої слідству поки не вдалося. Основною версією загибелі залишається нещасний випадок, але припускають, що вона перебувала у стані алкогольного сп'яніння або у неврівноваженому стані психіки і сталося, було "прихованим суїцидом"… Є думка, що жінка хотіла покінчити з собою, однак їй не вистачило духу стрибнути на рейки, і вона обставила все так, щоб поїзд збив її сам.

Нагадаємо, раніше загадкова смерть шокувала киян. Чоловіка знайшли без ознак життя на лавці, з його рота продовжувала йти піна (мабуть, після тривалих конвульсій), а штани були спущені.

Трагедія сталася 21 листопада у Дніпровському районі столиці за адресою вул. Олександра Бойченка, 14. Місцеві жителі, вийшовши на вулицю, побачили страшну знахідку і викликали медиків і поліцію. Неблагополучний на вигляд, проте явно не бездомний чоловік лежав на лавці бездиханним, на його губах запеклася піна і були спущені штани. Слідчі поки не встановили особу чоловіка. Медики встановили, що йому років 35-40, зараз розшукують свідків події і можливо, родичів загиблого.