Під Києвом, у селі Клавдієво-Тарасове на залізничній станції Клавдієве сталася страшна трагедія. Пасажирський поїзд Інтерсіті розчавив жінку, яка йшла надто близько до краю перону. Як стверджують очевидці, потяг зачепив постраждалу і буквально затягнув її під колеса.Рештки розкидані по всій колії, ховати очевидно будуть в закритій труні. Про трагедію стало відомо зі сторінки "Клавдієве-онлайн" у Facebook.

Як відзначають в соцмережі, ця жахлива подія сталася близько 06:40-06:40 ранку. Жінка йшла по пероні, занадто близько до краю, не звертаючи увагу на застережну смугу. Поїзд Інтерсіті під'їжджав до станції і видав аварійний гудок, проте жертва не відреагувала на попереджуючий звук. В результаті потяг зачепив її і вона відмовилася під колесами. Очевидці акцентують на тому, що від удару її розірвало і понівечило до невпізнання.

Ніяких документів у жінки при собі не було, встановити особу загиблої слідству поки не вдалося. Основною версією загибелі залишається нещасний випадок, але припускають, що вона перебувала у стані алкогольного сп'яніння або у неврівноваженому стані психіки і сталося, було "прихованим суїцидом"… Є думка, що жінка хотіла покінчити з собою, однак їй не вистачило духу стрибнути на рейки, і вона обставила все так, щоб поїзд збив її сам.

"Знай.uа" писав про те, що пасажир київської електрички перетворився на криваве місиво. Він випав з вікна поїзда під час руху. У Києві на Борщагівці стався нещасний випадок з необережності пасажира. Чоловік випав з вікна просто на залізничне полотно під колеса електрички, поки поїзд рухався, і отримав травми, несумісні з життям. Це сталося 2 листопада близько 11:00, перед станцією Фармацевтична. Прибулим на місце медикам швидкої залишалося тільки констатувати смерть – реанімаційні заходи не дали результату. Повідомляється, що чоловік їхав електропоїздом №6808 повідомленням Борщагівка – Гребінка (Полтавська область).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також ми повідомляли про кричущий випадок на Дніпрі. Трамвай на смерть збив літню жінку і травмував її семирічну онуку. Історія леденит душу вже сама по собі, але вона отримала не менш жахливе продовження – кілька днів останки бабусі пролежали на трамвайних рейках, поширюючи трупний запах і лякаючи перехожих, а комунальні служби не діяли.

Страшна аварія сталася в Запоріжжі. Там ріг тролейбуса відламався і влетів в маршрутку, до відмови набиті пасажирами, пробивши транспортний засіб і ледь не вбив дитину.