Моторошний суїцид потряс Львів. Дівчина, якій було всього 25 років, сиганула з балкона дев'ятого поверху з невідомих причин. Прибувши на місце події, швидка допомога вже нічого не змогла зробити – травми нещасної виявилися несумісними з життям. Страшну звістку передало місцеве видання 032 з посиланням на працівницю Відділу комунікації Національної поліції України у Львівській області Іванну Кутнив. Трагедія сталася в п'ятницю, 30 листопада.

У поліції розповіли, що за даним фактом порушено кримінальне впровадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з позначкою "самогубство". Скільки годин пролежало тіло нещасної на вулиці – невідомо. Поліцію викликали випадкові перехожі, які виявили страшну знахідку. Поліція поки не встановила ні особу загиблої, ні обставини її смерті, розповіли правоохоронці. Крім віку, слідству нічого не відомо, однак зараз розшукують очевидців трагедії і можливо, родичів дівчини.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", поліція розкрила моторошне вбивство, яке поставило на вуха всю Україну. Від жорстокості злочинця кров холоне в жилах – чоловік порізав пенсіонера і живцем залила цементом.

У Миколаївській області копи розкрили звіряче вбивство 70-річного пенсіонера, знайденого у власному підвалі під шаром бетону. Про це повідомляє місцева прокуратура.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У середу, 28 листопада, поліція затримала 33-річного жителя Веселинівського району. Саме його підозрюють у вбивстві літнього чоловіка. Слідчим вдалося з'ясувати, що в ніч на 24 листопада зловмисник завдав жертві 11 ножових поранень. Після цього вбивця відніс чоловіка в підвал і залив тіло розчином цементу.
Мотивом вбивства копи називають особисту неприязнь.

Згідно з попередніми даними судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала в результаті механічної асфіксії.

Раніше повідомлялося, що у Білорусі був виконаний смертний вирок щодо фігурантів справи про чорних ріелторів. Про це в середу, 28 листопада, родичі засуджених повідомили правозахиснику Андрію Пелену.

Семен Бережний та Ігор Гершанков були визнані винними у скоєнні шести вбивств і підготовці одного, а також у шахрайстві, викрадення людини та інших злочинах. 21 липня 2017 року Могильовський обласний суд засудив до вищої міри покарання — розстрілу, повідомляє Politeka.