У Миколаївській області копи розкрили жорстоке вбивство 70-річного пенсіонера, знайденого у власному підвалі під шаром бетону. Про це повідомляє місцева прокуратура.

У середу, 28 листопада, поліція затримала 33-річного жителя Веселинівського району. Саме його підозрюють у вбивстві літнього чоловіка. Слідчим вдалося з'ясувати, що в ніч на 24 листопада зловмисник завдав жертві 11 ножових поранень. Після цього вбивця відніс чоловіка в підвал і залив тіло розчином цементу.

Мотивом убийтсва копи називають особисту неприязнь.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Згідно з попередніми даними судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала в результаті механічної асфіксії.

Раніше повідомлялося, що у Білорусі був виконаний смертний вирок щодо фігурантів справи про чорних ріелторів. Про це в середу, 28 листопада, родичі засуджених повідомили правозахиснику Андрію Пелену.

Семен Бережний та Ігор Гершанков були визнані винними у скоєнні шести вбивств і підготовці одного, а також у шахрайстві, викрадення людини та інших злочинах. 21 липня 2017 року Могильовський обласний суд засудив до вищої міри покарання — розстрілу, повідомляє Politeka.

Група чорних ріелторів у складі чотирьох осіб працювала на території Могилевської області з 2009 по 2015 рік. За матеріалами справи, злочинці вмовляли місцевих жителів продати або розміняти житло, а потім вбивали, закопуючи деяких живцем.

Двох інших учасників угруповання, Тетяну Гершанкову і Бориса Колеснікова, суд засудив до 24 і 22 років позбавлення волі відповідно. Було встановлено, що злочинці отримали близько двох мільярдів неденомінованих білоруських рублів (приблизно 3 млн українських гривень).

Нагадаємо, у Миколаєві 26-річний учасник АТО покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкону багатоповерхівки.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Києві до довічного позбавлення волі засудили 30-річного чоловіка, який убив двох чоловік з вогнепальної зброї.

Також Знай.ua писав, жорстоке вбивство відразу декількох людей на Волині вразило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.