Жахливий інцидент стався у Росії, у селищі Могочино Томської області 15-річний підліток покінчив з собою. Імовірно, це сталося через програш в комп'ютерній грі.

У Росії Павло Матвєєв, якому було 15 років, убив себе у дворі власного будинку. Хлопчик відрізав собі голову бензопилою.

За попередніми даними, причиною став програш у комп'ютерній грі.

Повідомляється, що мама виховувала хлопчика одна. Саме вона купила для сина комп'ютер і гру. Відомо, що Павло грав в неї годинами, не відриваючись. Імовірно, після чергового програшу у підлітка просто "здали нерви".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поки що не повідомляється, яка гра займала весь вільний час підлітка і не уточнюється, чи перебував він у так званих групах смерті в мережі.

Раніше повідомляють, що суїцид двох підлітків, які в п'ятницю, 31 серпня, вистрибнули з вікна ТРЦ "Мост-сіті" в Дніпрі, не пов'язаний з грою Момо.

Про це повідомила керівник прес-служби поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

18-річний хлопець та 16-річна дівчина приїхали в Дніпро з Києва кілька днів тому. Там вони жили в апартаментах "Мост-сіті". Коли поліція зайшла в номер, то побачила на підлозі розкидані троянди. Також пелюстки троянд лежали біля телефонів молодих людей на асфальті.

Нагадаємо, Момо або масовий психоз: українські підлітки продовжують вбивати себе.

Як повідомляв "Знай. ua", гра-вбивця Момо потягла на той світ ще двох українських підлітків.

"Знай. ua" писав, що гра-вбивця Момо забрала життя ще одного українця.