У мережу виклали перше відео з місця, де стався обвал даху спортивного комплексу. Батьки вражені мужністю тренера.

Про це повідомляє канал Інформатор.

У школі №4, яка знаходиться в місті Вишневе Київської області, обвалився дах. Причиною цього став сильний снігопад. Ніхто з учнів та працівників не постраждав.

Кадри вражають масштабом події, дах обвалився, ніби папір. Батько дитини, яка відвідує комплекс, розповів, що вражений самовідданістю тренера. Він міг загинути, однак все ж побіг забирати дівчат-танцівниць, які були в епіцентрі події.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

“Почала тріщати повністю зверху конструкція, там виходить купол, тобто зверху початок все тріщати, він підняв голову і бачить, що воно починає просаджувати. Відразу ж - всім на вихід, бігом. Свого підлеглого відправив з рештою дітей, а сам побіг забирати белерин", - розповів чоловік.

Інцедент трапився 1 грудня близько 12 години. В приміщенні спортивного залу перебувало 30 дітей та 1 тренер, яка почула незрозумілі звуки і вивела дітей на вулицю. Через півтори хв. дах та крівля впали в приміщення.

До ліквідації наслідків залучили 14 рятувальників. Затримали директор фірми, яка виступила генеральним підрядником, виконроб і підприємцем, який здійснював технагляд будівництві.

Нагадаємо, що у Броварах Київської області у відділенні дитячої лікарні обвалилася цегляна кладка.

Раніше “Знай.ua” писав, що Україні загрожує серйозний землетрус в найближчі 10-20 років. Сейсмологи припускають значні руйнування і шкоду, жителям Закарпаття рекомендують перебиратися хоча б на час в більш безпечні регіони.

Знай.ua” писав, метр пухнастого снігу: в Україну прийшов справжній погодний апокаліпсис