У школі №4, яка знаходиться в місті Вишневе Київської області, обвалився дах. Причиною цього став сильний снігопад. Ніхто з учнів та працівників не постраждав.

Інцедент трапився сьогодні, 1 грудня, близько 12 години, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Обвалився дах спорткомплексу “Favorite Fit”, який не витримав шару снігу. Ця будівля знаходиться на території школи № 4. Лише нещодавно її здали в експлуатацію. Спортивний комплекс пропрацював всього дев’ять місяців.

В приміщенні спортивного залу перебувало 30 дітей та 1 тренер, яка почула незрозумілі звуки і вивела дітей на вулицю. Через півтори хв. дах та крівля впали в приміщення.

До ліквідації наслідків залучили 14 рятувальників. На місці події також працюють представники міської ради Вишневого. А представник поліції Микола Жукович уточнив, що даний факт уже внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Ми будемо перевіряти, яким чином будувалася спортивна споруда і чи були дотримані всі необхідні будівельні норми і правила», - підкреслила він.

Зараз у будівлі працює комісія, яка оцінює збитки.

Нагадаємо, що у Броварах Київської області у відділенні дитячої лікарні обвалилася цегляна кладка.

Раніше “Знай.ua” писав, що Україні загрожує серйозний землетрус в найближчі 10-20 років. Сейсмологи припускають значні руйнування і шкоду, жителям Закарпаття рекомендують перебиратися хоча б на час в більш безпечні регіони.

Знай.ua” писав, метр пухнастого снігу: в Україну прийшов справжній погодний апокаліпсис.