Погода вносить корективи в життя українців, транспорт не курсує за маршрутами, ходити вулицями важко. А ось в аеропортах української столиці через потужний нічний снігопад затримують рейси.

На офіційній сторінці в Facebook найбільший в Україні міжнародний аеропорт "Бориспіль" попередив пасажирів про можливі затримки рейсів, запланованих на перший день зими. Всьому виною несприятливі погодні умови.

"Щільні снігові опади вночі забезпечили нас великим обсягом роботи. Йде очищення перону та злітно-посадкових смуг, деайсинг обробка літаків. Відповідно, підготовка до вильотів/прильотів займає більше часу, ніж зазвичай. Можливі зміни в розкладі рейсів. Розраховуємо на ваше розуміння - ці заходи, принципово важливі для організації безпеки польотів. Даний режим роботи буде дотримуватиметься в періоди боротьби з наслідками снігопадів", - повідомили представники аеропорту.

Варто нагадати, що в перший зимовий день температура, порівняно з минулим днем, стала на 5 градусів вище майже у всіх областях. А в багатьох вдень можна навіть очікувати плюсову температуру. Також зима почнеться в Україні рясним снігопадом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на одній із засніжених трас сталася жахлива масштабна аварія, в результаті якої загинуло кілька людей. З'явилася інформація, що кривава ДТП сталася в ніч з 29 на 30 листопада.

За інформацією рятувальників, причиною аварії стали несприятливі погодні умови. ДТП сталася на одній з ділянок федеральної траси Челябінськ-Єкатеринбург в Каслинському районі. Через погодні умови на дорозі зіткнулися три вантажівки і легковий автомобіль.

Нагадаємо, бережіть губи, не чіпайте гойдалки: синоптики пообіцяли українцям люту різдвяну казку.

Як повідомляв Знай.uа метр пухнастого снігу: в Україну прийшов справжній погодний апокаліпсис.

Знай.uа писав, погода в Україні: стихія занурить країну в снігову казку.