У центрі портового міста Чехбахар на березі Оманської затоки прогримів потужний вибух.

Як пишуть місцеві у соціальних мережах, вибухи і постріли лунають в районі поліцейського управління, оприлюднили фото з місця.

Про постраждалих поки нічого не відомо.

"В Ірані теракт, чутно постріли і вибухи", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як відомо, востаннє теракт в Ірані влаштували наприкінці вересня поточного року. Кількість жертв на військовому параді в місті Ахваз на південному заході Ірану зросла до 29 осіб.

Президент Ірану Хасан Рухані заявив, що відповідь Тегерана на цю терористичну атаку буде "нищівним", він розпорядився провести розслідування теракту. У зв'язку з нападом в Ахвазі парламент Ірану провів надзвичайну сесію.

Напад на парад в Ахвазі здійснили чотири бойовики. Вони нібито пов'язані з розвідками США та Ізраїлю. За словами представника ЗС Ірану Абольфазла Шекарчі, три терористи були ліквідовані на місці, ще один нападник помер у лікарні.

Шекарчі спростував повідомлення про те, що нападники пов'язані з Ісламською державою і заявив, що вони профінансовані "двома країнами Перської затоки". Нападники були одягнені у військову форму і перебували за трибуною. Стрілянина тривала десять хвилин.

Дивіться: Теракт в Ірані

Нагадаємо, посольство США в Україні заявило про посилення заходів безпеки через погрози терористичних організацій. Як повідомляв "Знай.ua", у місті Кандагар, Афганістан, вибухнув замінований автомобіль – в результаті вибуху загинуло 37 бойовиків. Також "Знай.ua" писав, прокуратура мексиканського міста Гвадалахара заявила, що в приміщенні консульства Сполучених Штатів Америки стався вибух.