У так званій "ДНР" окупанти продовжують сходити з розуму і встановлювати відповідні закони і правила. Так, на блокпостах бойовиків, люди з дітьми до року стають у пільгову чергу, щоб їх пропустили, а якщо малюк старше 1 року – його батьків змушують ставати в загальну чергу.

Інформацію передає видання Depo. Донбас, посилаючись на слова місцевих жителів і очевидців в соцмережах. З Донбасу надходять вісті про кількаденні чергах на блокпосту біля окупованої Горлівки. Люди зазначають, що "завдяки" моторошним погодним умовам і таким же драконівським правилам, швидкість просування – 10 машин за 2 години. Залишається лише здригнутися від жаху.

"Вчора їхав з Горлівки в Артемівськ з дитиною 1 рік і 10 місяців. Ні на одній ДНР-кордоні не пропустили за пільгою, скрізь сказали, що до року" – йдеться в одному з повідомлень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в окупованому російськими військами Донецьку люди більше не можуть виживати – городяни тікають з останніх сил. Адже різко і майже вдвічі зросли ціни на продукти першої необхідності, тепер люди, що живуть в страху війни і за межею бідності, просто не можуть дозволити собі навіть повноцінно харчуватися – хліб, яйця, картопля - ціни на все це спричиняє нещасних донеччан в жах. детальніше читайте в матеріалі за посиланням

Заворушення на окупованих територіях "ЛДНР" не могли не позначитися на економіці в регіонах, непідконтрольних української влади. Ні для кого не секрет, що люди там живуть за межею бідності, тому як знайти нормальну роботу там, де йде війна, і боронь боже, снаряд виб'є склао– це просто нереально. Мирні донеччани, які не мають відношення до багаторічної "заварушки" і переворотів, поспішають покинути "прокляту локацію", бо як вижити тут більше не реально. Крім небезпечної обстановки і сепаратистів у влади, у Донецьку різко подорожчали ціни на хліб і продукти першої необхідності, пише видання 62.ua.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, чи є життя після "ДНР"? Як живуть відомі втікачі Губарєв, Козаків і Ташкент. Провалився в ідеї стати "головою" окупованого Донбасу бойовик здав з потрохами! Під чиїм крилом сховалися вороги української держави. Куди поділися такі відомі постаті "ДНР" Ташкент і Козаків? Після ліквідації ватажка терористичної угруповання Олександра Захарченко, про них – ні слуху, ні духу. Однак ще один учасник цієї зграї, "народний губернатор" Донбасу Павло Губарєв, дав інтерв'ю одному з сепаратистських видань, де здав з потрохами своїх спільників.

Подібно до того, як з тонучого корабля, біжать щури, "видатні" терористи так званої "Донецької народної республіки" очікувано сховалися під крильцем у свого "великого покровителя".