Серед української молоді нині популярна така небезпечна і екстремальнуа розвагу, як підйоми на дахи будинків та інші висотні точки без спеціальної підготовки, і найчастіше – без страховки. Люди, частіше молоді і підлітки, які займаються цим неподобством, називають себе руферами, від англійського "roof" - дах. Чи варто говорити про те, що такі розваги нерідко закінчуються фатально для руферів, яким пощастило менше за інших?

Так, видання Iнформатор пише, що в суботу, 8 грудня, п'ять екстремалів (на вигляд – неповнолітніх), забралися на опору Північного мосту і наробили галасу серед перехожих і екстрених служб. Руфери були помічені на точці підйому близько 14:30.

Небайдужі до долі екстремалів перехожі викликали поліцію. Побачивши, що на місце приїхали патрульні, підлітки сховалися в приміщенні опори і став вичікувати. Через деякий час поліція погасила мигалки і зробила вигляд, що поїхала.

Помітивши, що правоохоронці пішли, екстремали почали свій спуск. Група хлопців благополучно спустилася по тросах і кинулася тікати по тротуару .

В поспіху руфери перелізли перила мосту і спустилися по конструкціях вниз. У цей момент до місця їх втечі під'їхав екіпаж патрульних. Але правоохоронці не встигли зловити хлопців на гарячому — ті благополучно зникли з очей. Поліцейські, поспілкувавшись з працюючими на мосту комунальниками, поїхали.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Экстремалы залезли на Северный мост

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 8 december 2018

Однак на цьому історія не закінчилася. Виявилося, що спустилися на землю тільки 4 з 5 руферів. Один хлопець з групи спускався останнім і рухався повільніше всіх. Ще на початку шляху він передумав лізти вниз і знову видерся на опору.

Просидівши там хвилин 15, малолітній екстремал зібрався з духом і знову почав спуск. В цей час вже почало вечоріти, пішов сніг і троси стали слизькими. Повільно, але, на щастя, благополучно горе-руфер все-таки спустився на тротуар мосту і відразу ж кинувся в протилежний бік від тієї, куди раніше бігли його товариші. Хлопця ніхто не затримував.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українським підліткам зриває дах екстремальна забава: батькам слід бути обережніше.

Також нагадаємо: руфери підкорили вершини Києва: це відео захоплює дух.

Ми писали, що київський "Ромео" запросив дівчину на останнє побачення в її життя – нещасна зірвалася вниз, медики вже нічим не змогла допомогти. В мережу потрапили фотографії 18+, які слабкими нервами краще не дивитися.