Заради ефектного знімку для Instagram, для авторитету серед однолітків та через бажання подолати особисті комплекси українські підлітки мало не щодня наражають своє життя на небезпеку. Нова забавка, особливо популярна у Києві, перевершує у дечому навіть сумнозвісні "групи смерті".


Руфери – повальна манія, чи страшний ризик?


У мережі активно розповсюджують фото та відео, як підлітки видираються на дахи, повисають на них, інколи – стрибають із сумнівною страховкою.

"У Києві все частіше підлітки і діти захоплюються так званим руфінгом, забираючись без спорядження на висотні об'єкти, в в гонитві за ефектними фотографіями діти готові навіть загинути", - коментують очевидці.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


Дивитись на ці кадри справді моторошно, особливо батькам. Приміром, на одному з роликів видно, як відчайдушна дівчина повисла вниз головою на металоконструкції даху одного з житлових комплексів, тримаючись за неї ногами.

Другий хлопець повис тут же на руках, а його товариш робив селфі на самому краю.
Як виявилося, мова йде про житловий комплекс "Зарічний" у Дарницькому районі Києва.

Одна з героїнь цих матеріалів, яку нібито звуть Ілона (або хтось від її імені), обурилася такою пильною увагою до себе, стверджуючи, що "почала з раннього дитинства цим захоплюватися".


Руфери - сучасна міська субкультура, прихильники якої відвідують даху різних будівель і споруд. Назва походить від англійського терміну "roofing", тобто відвідування дахів будинків і будівель.


Деякі руфери з метою отримання адреналіну балансують на вузьких балках над прірвою і виконують різні трюки, пов'язані зі стрибками і силовою акробатикою на висоті. Переважна більшість руферів - молодь, зазвичай школярі та студенти.


Дивіться: київські руфери, небезпечні ігри


Нагадаємо, Україна лідирує в рейтингу самогубств.
Як повідомляв Знай.ua, подруга повішеного актора пригрозила "причетним".
Також Знай.ua писав, пара злодіїв нахабно обчистила дітей просто в школі.