В Панамі спроба 27-річної вчительки зробити селфі на балконі 27-го поверху завершилася трагедією. Дівчина не втрималася, впавши вниз і отримавши несумісні з життям травми. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

"Не ризикуйте своїм життям заради селфі", - написали у Твіттері представники рятувальної служби Панами незабаром після події.

Очевидці спостерігали за тим, як на висоті 27-го поверху дівчина, намагаючись зробити ефектне фото, стала біля самого краю балкона. Захопившись, вона не втрималася за перила, впавши вниз. Отримані травми стали смертельними, а екстрені служби встановили, що покійна не є мешканкою Панами.

Місцеві джерела впізнали покійну як Сандру Мануелу Да Коста Маседо, матір двох дітей. За непідтвердженими відомостями, вона була родом з Португалії і тільки що приїхала в Панаму, щоб працювати вчителькою.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Будівельники, які працювали поруч із висотною будівлею Luxor Tower, в якому сталася трагедія, стверджують, що вони кричали їй, попереджаючи злізти з поручнів балкона. Але через сильний вітер жінка, швидше за все, не могла їх чути. Поліція припускає, що пориви вітру стали причиною того, що вона втратила рівновагу та впала на землю.

Раніше ми писали, що у Чернівцях дівчина, яка за кермом легкового автомобіля вела пряму відеотрансляцію в Instagram, врізалася у позашляховик. Пригода сталася ввечері в п'ятницю, 12 жовтня на проспекті Незалежності.

На відеозаписі стріму, який згодом очевидці оприлюднили в Facebook, видно, що дівчина, яка сиділа за кермом легковика, спочатку знімала в прямому ефірі дорогу, по якій вона їхала. Пізніше, переключивши камеру на фронтальний режим, вона знімала себе і свою подругу, яка сиділа на задньому сидінні.

Нагадаємо, на Київщині підліток заради селфі на електричці попрощався з життям.

Як раніше повідомляв Знай.uа, група вчених провели масштабне дослідження, в результаті якого з'ясували, що за останні шість років у світі через селфі загинуло 259 осіб.

Знай.uа повідомляв, що 10-річний хлопчик отримав сильні опіки тіла при спробі зробити селфи на даху поїзда.